Velkommen hos din lokale synshal i Maribo

Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Det gælder blandt andet personbiler, varebiler og motorcykler. Trailere og campingvogne op til 750 kg.

DEKRA Bilsyn Maribo – erfarne specialister i alle køretøjer 

Hos DEKRA Bilsyn Maribo er vi altid indstillet på at give dig den bedste oplevelse med bilsyn. For DEKRAs synshaller er alle udstyret med den nyeste teknologi, der er beregnet til at give dig den største sikkerhed som bilist eller chauffør.

Vores erfarne medarbejdere er specialuddannet personale med høj faglighed, som altid tager imod dig og din bil med et smil og et ønske om at få bragt dig og dit køretøj så hurtigt ud på vejene igen som muligt. Det er blandt andet også derfor, vi tilbyder dig, at du bare kan komme forbi vores synshal, når det passer dig. 

Med DEKRAs stærke globale omdømme for kvalitet og pålidelighed, som også bliver repræsenteret gennem vores synsspecialist Jan her i Maribo, kan du være sikker på, at dit køretøj er i gode hænder. Vores synshal i Maribo er desuden centralt beliggende, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme til.

Endelig stræber vi efter at gøre din ventetid så behagelig som mulig med vores komfortable ventefaciliteter, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens dit køretøj bliver tjekket, hvis ikke du har interesse i at følge gennemgangen af bilen fra vores kyndige fagspecialist.

Hvad kan vi hjælpe dig med?