Velkommen til DEKRA Bilsyn Rønnede, din lokale synshal og motorkontor.

Her er vi dedikeret til at levere en personlig service og sikre, at dit køretøj lever op til alle sikkerhedsstandarder.

Vi håndterer syn af alle køretøjer op til 3.500 kg, herunder personbiler, motorcykler, traktorer, varebiler, trailere og campingvogne.

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredsstillelse og garanterer derfor, at du får en professionel og behagelig service.

Book tid til en god oplevelse i vores synshal i Rønnede i dag eller kom forbi til drive in-bilsyn. Vi glæder os til at tage imod dig med vanligt god service, når du besøger bilsynshallen på Industrikrogen 2. 

Mød vores dygtige bilsynsassistent, som tager sig af bilsyn af alle dine køretøjer

Når du træder ind i din lokale synshal i Rønnede, vil du blive mødt af vores erfarne bilsynsassistent, Michael, når du skal have bilen synet. Han er kendt for sin omhyggelige tilgang til hver syn, og han tager sig tid til at forklare detaljeret, hvis der er noget galt med dit køretøj. Med Michael kan du være sikker på, at dit køretøj er i de bedste hænder, der findes.

Mere end 25 års erfaring med personbiler og alle køretøjer under 3.500 kg

Før Michael kom til synshallen, arbejdede han som mekaniker hos Toyota. Han har over 25 års erfaring med mekanik og har haft en livslang interesse for ombygning af biler. Hans passion for biler har endda ført til, at han i 2006 vandt prisen for "Danmarks Flotteste Bil". Dette beviser Michaels kompetencer inden for biler og hans dedikation til branchen. Desuden tager han sig naturligvis også af syn af motorcykler, trailere, campingvogne og opgaverne på vores motorkontor.

Fra Rønnede Bilsyn til DEKRA Bilsyn Rønnede

Michael åbnede synshallen i Rønnede i slutningen af 2013, og siden da har den været et betroet navn inden for bilinspektion. På grund af synshallens ekstraordinære service og Michaels professionalisme, blev Rønnede Bilsyn opkøbt af DEKRA, en af verdens førende eksperter i bilinspektion, den 1. februar 2019. Selvom synshallen nu bærer navnet DEKRA Bilsyn Rønnede, vil du stadig blive mødt af den samme høje standard af service og af samme venlige ansigt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til DEKRA Bilsyn ApS i Rønnede, hvor vi går den ekstra mil for god service ved ethvert bilsyn og for at sikre, at din bil er sikker at køre på de danske veje og i udlandet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?