Bilsyn i Brønderslev Syd (Østergade)

Her finder du al nyttig information angående din lokale DEKRA bilsynshal i Brønderslev.

Om vores synshal i Brønderslev (Østergade)

Mange lokale i Brønderslev kender sikkert til synshallen i Brønderslev beliggende på Østergade, der fører ind mod centrum fra Aalborgvej. Her har der været mulighed for at få foretaget et bilsyn på det trafikale knudepunkt i byen i næsten et årti i synshallen med navnet Brønderslev Synshal. 

Pr. 1. maj 2024 er synshallen dog blevet opkøbt af DEKRA Bilsyn. Noget af det eneste, der er forandret, er dog skiltet ud til vejen og på facaden. Det er stadig Nikolai og Flemming, du vil møde i hallen, og det er stadigvæk den lokale forankring med god service og fokus på kvalitet, der kendetegner den gode oplevelse, du vil få, hver gang du skal have synet din bil.

Både Nikolai og Flemming har mange års erfaring inden for synsbranchen – ikke mindst her i de velkendte lokaler på Østergade – og er nu blevet en del af noget større gennem DEKRAs verdensomspændende netværk. Det giver dig som kunde en stor sikkerhed og en professionel oplevelse, der giver dig lyst til at komme igen, hver gang det er ved at være tid til periodisk bilsyn.  

 

Få synet din bil i Brønderslev (Østergade) hvor og hvornår det passer dig

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en god personlig og professionel behandling, uanset hvem du er, og uanset dine tekniske forudsætninger. Og mens vi kigger på bilen, kan du bare slappe af eller komme med rundt for at få gode tips til vedligeholdelse. Vi ønsker nemlig at kunne tilbyde et serviceniveau i særklasse, og du kan derfor forvente at blive modtaget med et smil samt en grundig dialog, hvis du ønsker det. Derfor håber vi, at du vil svinge køretøjet forbi os, når det er tid til periodisk syn, eller du har brug for nogle af de ydelser, vi kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse i vores nye synshal i Brønderslev (Østergade) – hver gang.

Hvad kan vi hjælpe dig med?