Få et periodisk syn i din lokale synshal i Brande

Med en dyb forståelse for biler og andre køretøjer og dedikation til kundeservice, er vi klar til at håndtere dine behov for bilsyn i Brande-området. Hvad enten det er din personbil, motorcykel, knallert, campingvogn eller et andet køretøj under 3.500 kg, kan du trygt overlade det til os.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

Vi er lige som alle andre DEKRA-synshaller dedikeret til at sikre, at dit køretøj lever op til de lovmæssige krav og holder dig og dine medtrafikanter sikre på vejene. Hos DEKRA Bilsyn Brande, er din sikkerhed vores prioritet. Desuden fungerer vi også som motorkontor, så vi ud over syn kan hjælpe dig med sager vedrørende omregistrering, toldsyn, afmelding og meget mere.

Problemfri og hurtig service

Det giver dig mulighed for at planlægge dit besøg, så det passer bedst ind i din dag. Hos DEKRA Bilsyn Brande stræber vi efter at gøre dit bilsyn så problemfrit og bekvemt som muligt. Det er desuden en service, du kan nyde godt af i alle synshaller fra DEKRA.

Få et periodisk syn i din lokale synshal i Brande

Vi er lige som alle andre DEKRA-synshaller dedikeret til at sikre, at dit køretøj lever op til de lovmæssige krav og holder dig og dine medtrafikanter sikre på vejene.

Hos DEKRA Bilsyn Brande, er din sikkerhed vores prioritet. Desuden fungerer vi også som motorkontor, så vi ud over syn kan hjælpe dig med sager vedrørende omregistrering, toldsyn, afmelding og meget mere.

Hos os bliver du mødt af smilende og imødekommende synsmedarbejdere, når du drejer køretøjet ind til synshallerne. Her er vi altid klar til at hjælpe dig med at komme godt og hurtigt videre.

Du er meget velkommen til at komme med rundt på turen, hvor vi gennemgår dit køretøj - måske har vi et tip eller to som måske kan spare dig for en større værksteds regning ved at tage det i opløbet. 

Rute guide

DEKRA Bilsyn i Brande er placeret på Peder Larsens Vej 2 lige ved motorvejen. Det er en placering, der gør det nemt og bekvemt for dig at komme forbi til bilsyn.

Vores drive-in bilsyn betyder, at du altid er velkommen til at køre forbi, uden at du har lavet en forudgående aftale med os.

Så hvis du lige har 20 minutter til overs en dag, har vi gjort det så fleksibelt som muligt for dig at få dit køretøj synet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?