DEKRA Bilsyn i Skive er din lokale synshal

I synshallen kan du få synet alle små køretøjer, der vejer under 3.500 kg. Har du en bil, motorcykel trailer eller et andet påhængskøretøj, der skal synes? Så kan vi klare det i en fart hos DEKRA Bilsyn Skive.

En lokal del af DEKRAs anerkendte synshaller 

Bilsynshallen i Skive åbnede i 2009 som en del af synskæden Bojesen Bilsyn. Den 1. juni 2021 blev Bojesen Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn, da indehaveren Per Bojesen gerne ville fremtidssikre den virksomhed, han har drevet siden 2005.

Når du besøger synshallen i Skive er alt, som det plejer.

Det, du mærker som kunde, der tidligere har haft din bil til syn her, er den samme gode service, du altid har været vantet til. Den eneste forskel er skiltningen, der nu viser dig, at vi er en del af en af de største specialister inden for trafiksikkerhed i Danmark.

Så bestil tid i dag eller kør din bil, motorcykel eller varebil forbi os på Viborgvej og snup en kop kaffe, mens vi sikrer, at din bil er lige, som den skal være. Så kan du glæde dig til hurtigt at rulle ud i trafikken igen – vel vidende, at din bil overholder de alle gældende retningslinjer for sikkerhed og hensyn til vores miljø.

Hvad kan vi hjælpe dig med?