DEKRA Bilsyn i Korsør er din lokale synshal

I synshallen kan du få synet alle små køretøjer. Har du en bil, motorcykel eller trailer, der skal synes? Så kan vi klare det hos DEKRA Bilsyn Korsør. Du kan også benytte dig af vores services på vores motorkontor i Korsør.

DEKRA Bilsyns Korsør – få synet dine køretøjer hos nogle af de førende specialister

Synshallen i Korsør var indtil 1. juli 2021 en del af Midtsjællands Bilsyn med i alt fire afdelinger på Sjælland. På denne dato blev Midtsjælland Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn. Efter overtagelsen er alt fortsat som før. Det eneste nye er navnet; DEKRA Bilsyn Korsør.

Efter overtagelsen er synshallen nu også en del af den store internationale koncern, som er brancheførende inden for sikkerhed i bil, motorcykel, trailer og andre køretøjer. Men det er naturligvis fortsat den samme gode service, du kan forvente, når du besøger vores anerkendte synshal i det nordvestlige Sjælland.

DEKRA Bilsyn – en synshal med personlighed og faglighed

Hos DEKRA er det dog vores grundholdning, at du altid skal kunne finde en synshal med en personlig betjening, så du også får noget værdi ud af dit bilsyn, som rækker ud over godkendelsen af, at din bil må køre på vejene indtil næste periodiske syn. Det gælder for alle vores afdelinger og ikke mindst alle vores synshaller.

Vi giver dig derfor hjælp og vejledning til at passe ekstra godt på din bil hos DEKRA Bilsyn Korsør. Det er en af grundene til, at mange danske motorejere vælger at bruge vores synshal – og det er vi naturligvis stolte af. 

Gode bedømmelser af DEKRA Bilsyn

Hos DEKRA Bilsyn Korsør er vi elite-synshal. Det betyder, at vi lever op til de høje retningslinjer og krav, der er inden for autosikkerhed. Du kan læse gode bedømmelser fra nogle af vores kunder hos DEKRA Bilsyn på vores side på Trustpilot.

Hvad kan vi hjælpe dig med?