Velkommen til vores synshal i Hjørring

Her tilbyder vi syn af alle typer køretøjer – det gælder blandt andet lastbiler, påhængsvogne og personbiler. Her kan du glæde dig til at læne dig tilbage i vores dejligt behagelige venteområde, hvor der altid er frisk kaffe til dig m.m.

En lokal synshal i Hjørring med en rivende udvikling

Hjørring Synshal A/S blev stiftet i oktober 2005 af Leo og Michael, efter bilsyn blev liberaliseret i begyndelsen af 2005. Det blev hurtigt en populær synshal i lokalområdet, og i 2008 startede de således også afdelingen i Hirtshals. Siden er der kommet fire afdelinger mere til, og i april 2023 overgik alle seks afdelinger til DEKRA Bilsyn. 

Leo og Michaels gode service og professionelle tilgang er stadig den samme, som den har været fra begyndelsen. Der er faktisk kun skiltet til forskel – ellers er alt, som du er vant til, når du skal have det bedste bilsyn i Hjørring og omegn. 

Professionalisme og høj faglighed

Hos DEKRA Bilsyn Hjørring har vi udelukkende erfarne og veluddannede medarbejdere, som kan tilbyde professionel rådgivning og service. Alle har en automekanikeruddannelse og efterfølgende videreuddannelse til synsassistenter inden for autobranchen.

Det er din garanti for, at din bil lever op til alle gældende sikkerhedskrav og de miljøkrav, der aktuelt er sat af Færdselsstyrelsen. Sikre biler giver gladere bilister – derfor er vi altid glade for at tage imod dig til bilsyn eller gennemgang af øvrige køretøjer på Grønnevold i Hjørring.

Hvad kan vi hjælpe dig med?