Synshal i Odense – få foretaget et periodisk syn af de store vogne

Synshallen i Odense SV er din lokale storvognsynshal og motorkontor med fokus på god service. Her kan du få synet alle køretøjer over 3.500 kg. Det gælder for eksempel lastbiler, trailere, blokvogne – ja, for DEKRA i Odense er der ikke noget køretøj, der er for stort!

Om vores synshal til store vogne over 3.500 kg i Odense

Synshallen på Logistikvej i Odense er nybygget og top moderne indrettet med det nyeste udstyr. Hallen kan rumme et modulvogntog og har en grav i fuld længde. Det betyder samtidig, at du kan forvente et højt niveau af professionalisme, sikkerhed og vished om, at dit køretøj er i stand til at løfte krævende opgaver.

Vores venlige medarbejdere står altid klar til at tage imod dig og dit køretøj 

Når du besøger storvognsynshallen i Odense, bliver du mødt af Per. Per har mange års erfaring fra branchen og står klar til at gennemgå dit køretøj på en yderst professionel måde. Hos DEKRA i Odense ved vi, hvor vigtigt det er for dig, at dine vogne altid yder deres optimale – og netop derfor er det også en god ide at besøge vores synshal i Odense, hvor personalet ligger inde med den helt rette viden og den relevante erfaring i at få efterset de større vogne på bedst mulig vis. 

Det er din sikkerhed for en effektiv drift, og du slipper herefter for bekymringer om fejl og mangler på din vogn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?