Velkommen hos vores synshal i Brovst, hvor vi syner alle køretøjer op til 3.500 kg.

Det gælder blandt andet personbiler, motorcykler, trailere, campingvogne og varebiler. Når du besøger synshallen i Brovst bliver du mødt af Frank og Jonni, der begge er bilsynsassistenter.

Teamet bag Brovst synshal

Frank Larsen og Jonni Larsen åbnede synshallen i Brovst i januar 2005. Den 18. januar 2021 blev Brovst Bilsyn opkøbt af DEKRA og blev en del af DEKRA Bilsyn. Ud over navnet er alt stadigvæk det samme i synshallen. Frank og Jonni er stadig ansvarlige for synshallen, og de leverer fortsat den samme høje service til de samme priser.

De står klar til at tage godt i mod dig og udføre et professionelt og grundigt syn af dit køretøj. Frank og Jonni har begge mange års erfaring fra branchen, så du kan trygt overlade dit køretøj i deres hænder. Vi tilbyder både drive-in syn og syn med tidsbestilling.

God gedigen service baseret på omfattende erfaring med bilsyn 

Når du træder ind i vores synshal, vil du blive mødt af vores lyse og indbydende venterum med højt til loftet. Men du er også velkommen til at følge med rundt, mens vi gennemgår bilen, så du kan få nogle tips og bedre forståelse for dit køretøjs tilstand. Vi prioriterer gennemsigtighed og kundetilfredshed højt, og vores professionelle team står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?