Bilsyn i Frederikshavn - En kvalitetsoplevelse for dig og dit køretøj

Hvis du leder efter bilsyn i Frederikshavn, så er dit lokale motorkontor og synshal i Frederikshavn klar til at hjælpe. Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Det gælder blandt andet alle gængse person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne.

En kvalitetsoplevelse for dig og dit køretøj

DEKRA Bilsyn tilbyder en høj service og kvalitet, som skal være med til at sikre en høj standard, når det kommer til servicering af din bil. Du kan bestille tid til periodisk syn i Frederikshavn gennem vores bookingsystem eller køre forbi vores synshaller til et hurtigt drive-in-syn hele åbningstiden.

Uanset hvad, tager vi os altid hurtigt og effektivt af dit køretøj, så du kan drøne glad herfra med en fornyet godkendelse. 

Erfarne specialister med et smil på læben

Når du besøger bilsynshallen, står Allan, Claus og Michael klar til at tage imod dig. De er alle erfarne bilsynsassistenter og har synet biler siden 1997.

De står klar til at gennemgå din bil og sørger for, at du får en god oplevelse. Det er en oplevelse, der ofte også udløser gode råd og vejledning i, hvordan du kan få mest fornøjelse af din bil. Som erfarne bil specialister, der har haft din bil til gennemsyn, deler vi nemlig meget gerne vores indsigt med dig, så du kan blive bedst muligt kørende i en fart. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?