Få personlig betjening i din lokale synshal 

På denne side kan du finde forskellige informationer, der har noget med syn af trailere at gøre. Hos DEKRA Bilsyn vil vi altid give dig den personlige service, du har brug for vedrørende syn af alle dine forskellige køretøjer og anhængere. Derfor er du mere end velkommen til at komme forbi din lokale synshal for at få den bedste service i forbindelse med syn af netop din trailer. 

Har du en anhænger med en højere totalvægt end 3.500 kg, er det vigtigt, at du kører den hen til en af de synshaller, der er særligt udstyret til at kunne tage sig af større trailere. Men kontakter du din lokale synshal, som er en del af DEKRAs landsdækkende synsservice, kan de naturligvis give dig alle de informationer, du har brug for.

Klik på linket i undermenuen af siden og find den bilsynshal, der ligger tættest på dig. Her kan du få hurtig hjælp og svar på alle dine spørgsmål vedrørende syn af trailer fra dine lokale synspecialister fra DEKRA. 

 

Der er flere grund til, at du bør overveje DEKRA til syn af din trailer

DEKRA Bilsyn er en del af den verdensomspændende organisation DEKRA, som er førende inden for autosikkerhed. Denne ekspertise dækker således også trailere. Trailere og campingvogne mv. skal synes ved ejerskifte, eller hvis der er dansk tempo100 på køretøjet – og i kraft af, at vores synshaller både fungerer som synshaller og som motorkontor, kan vi hjælpe dig med det hele i din lokale DEKRA-synshal.

Her er det vores mission, at du skal have så positiv en oplevelse som muligt. Derfor deler vi også gerne ud af vores specialiserede viden, når du har brug for det. Når det gælder trailere, kan det for eksempel være hvilke tegn, du skal være særligt opmærksom på for at undgå fare eller bekostelige skader på traileren. 

Derfor inviterer vi alle vores kunder til at tage del i gennemgangen, når de har deres trailer til syn i en af vores synshaller. For der er værdifuld viden at hente – også selvom du eventuelt bare er en ganske almindelig privat bilist med en forholdsvist simpel trailerløsning. Vi vil således gerne sørge for at du får lidt mere med dig hjem fra dit syn af trailer end blot en sikkerhedsgodkendt vogn, der lever op til alle de gældende normer og sikkerhedskrav.

Kontakt os gerne for at få svar på dine spørgsmål angående syn af trailer

Har du spørgsmål vedrørende syn af trailere, er du som sagt meget velkommen til at kontakte din lokale DEKRA-synshal, som altid er i stand til at give svar på dine spørgsmål vedrørende syn. 

Vi glæder os til at gøre dig bedre og mere sikkert kørende med din trailer.

Hvad kan vi hjælpe dig med?