Syn af din campingvogn

Det er vigtigt at sikre, at din campingvogn kan holde til både de lange og de korte ture uden at gå på kompromis med trafiksikkerheden. Derfor kan det være en rigtigt god ide at få synet din campingvogn hos en af vores synshaller, som findes over det meste af landet. Her hos DEKRA er vi klar til at give dig et værdifuldt øjebliksbillede på sikkerheden af din campingvogn. For det er altid dit ansvar som campingvognsejer at sørge for, at køretøjet lever op til alle de gældende lovkrav og anbefalinger.

Bestil tid til at få undersøgt campingvogn i forbindelse med camping i udlandet eller længere køreture

Skal du på en længere tur på ferie – for eksempel til udlandet – er det altid en rigtig god ide at køre din campingvogn til syn. For et syn giver af din campingvogn giver dig et værdifuldt øjebliksbillede af vognens stand, som er rar at have opdateret viden om, inden du lægger fra land.

Derfor er der i stigende grad også rigtig mange danskere, der vælger at køre deres campingvogn til syn i en af vores synshaller fra DEKRA. De ligger spredt rundt omkring i hele landet, så du altid har let ved at få den specialiserede bilsynsservice, der kan give dig det største niveau af sikkerhed. For DEKRA er en verdensomspændende organisation, hvis primære fokus er autosikkerhed. 

Det gælder også campingvogne. Derfor er det, af mange grunde, en rigtig god ide at booke en tid til syn af campingvogn til en god pris i en af vores synshaller, inden feriesæsonens store oplevelser pludselig kommer tæt på. Blandt andet vil vi sikre, at vognens bremser, lys, reflekser og dæk fungerer korrekt. Vi vil også tjekke, at trækket kan håndtere den belastning, det udsættes for under kørsel.

Syn af campingvogn ved ejerskifte

Det er en rigtig god ide at få synet campingvognen, når den skal sælges. Det er med til at sikre, at den nye ejer har en værdifuld garanti for sikkerheden. Et syn af campingvognen viser også over for den potentielle køber, at vognen er solgt i god tro, og køber behøver ligeledes ikke at være nervøs for, at der eventuelt skulle være fejl på de bærende dele, gennemtæring eller andet, som kan vise sig at blive problematisk, efter at købet er gennemført. Som effekt heraf har en nysynet campingvogn oftest også en højere markedsværdi, når den skal sælges videre.

Da din lokale DEKRA-synshal også fungerer som motorkontor, hjælper vi dig også med omregistreringen. Du finder den nærmeste DEKRA-synshal ved at klikke dig ind på kortet. Her finder du nemt adressen til din lokale synshal. Du bestemmer selv, om du vil bestille tid til syn eller komme forbi til drive-in-syn. For syn af campingvogne anbefaler vi, at du bestiller en fast tid, så vi kan hjælpe dig straks, når du ankommer med vognen.

Kontakt os for at høre mere om syn af campingvogn

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale synshal, hvis du har specifikke spørgsmål vedrørende syn af campingvogn, som du ikke kan finde svar på her på siden. Her kan du også få oplysninger om prisen for syn af campingvogn, som kan variere afhængigt af synshallen. 

Vi glæder os til at være med til at give dig en god og sikker ferieoplevelse.

Hvad kan vi hjælpe dig med?