Få den bedste vejledning og rådgivning i forbindelse med dit MC-syn

Hos DEKRA Bilsyn er vi en del af den verdensomspændende organisation, som har det største speciale i sikkerhed for alle typer køretøjer. Herunder også motorcykler. Det er blot en af mange grunde til at besøge din lokale DEKRA-synshal, hver gang du skal have foretaget et syn af din motorcykel – for eksempel i forbindelse med et ejerskifte og omregistrering.

Ved hvert eneste syn af MC giver vi din motorcykel en yderst grundig gennemgang. Og du er meget velkommen til eventuelt at gå med rundt, når din motorcykel synes.

Her vil du kunne få god, specialiseret og personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i dit køretøj, og som med stor sandsynlighed vil have en positiv effekt på levetiden og ydelsen af dit køretøj.

Det kan for eksempel være råd, der drejer sig om godkendelse af konstruktive ændringer, og/eller råd og vejledning om optimal vedligeholdelse.

Altid professionel og personlig service med et glimt i øjet

Du er selvfølgelig også velkommen til bare at læne dig tilbage og vente i vores ventesale. Vi vil gerne bare give dig præcis den oplevelse, du søger, og det er blandt andet også derfor, at vi har fornøjelsen af, at der er mange, der foretrækker at benytte sig af vores synshaller – både når det gælder MC-syn og syn af almindelige biler mv. 

Find din DEKRA-synshal med speciale i syn af motorcykel

Har du behov for at besøge en synshal med en indgående viden om alle typer motorcykler, så besøg en af vores synshaller, der ligger spredt ud over hele Danmark. Det giver dig mulighed for altid at nyde godt af DEKRA's professionelle service og den personlige tilgang, som vi er kendt for i alle vores lokale filialer.

Ved at klikke på bilsyn i undermenuen på toppen af siden, finder du lettest den lokale synshal, hvor du kan forvente mest af et syn af MC. For ud over naturligvis at leve op til alle sikkerhedskrav, er vi også indstillet på, at du skal have personlig værdi ud af dit besøg hos os, hvis du ønsker at tage del i dit MC-syn. Derfor håber vi på at se dig og din motorcykel, når du har brug for den bedste gennemgang, du kan give den.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende syn af motorcykler

Er der noget, du gerne vil vide i forbindelse med dit MC-syn, er du meget velkommen til at kontakte os. Kontakt os via hjælpefunktionen nedenfor – eller kontakt din lokale DEKRA-synshal direkte. Brug linket til bilsyn kortet for at finde din lokale synsspecialist og giv dem et kald hvis du har spørgsmål. 

Nem tidsbestilling samt mulighed for bare at svinge forbi

Husk dog, at du altid har mulighed for at komme forbi til et drive-in-syn af MC i alle vores synshaller. Det kræver ingen tidsbestilling, hvis du lige har lidt tid tilovers og ved, at du er lige i nærheden. Så sving forbi – så tager vi os kærligt af gennemgangen og kontrollen af din motorcykel, så hurtigt, som det lader sig gøre med samme høje serviceniveau, som hvis du har bestilt en fast aftalt tid online.

Hvad kan vi hjælpe dig med?