Skal du have synet din bil? - Bilsyn i Haderslev

Velkommen til vores synshal i Haderslev, hvor vi syner alle køretøjer op til 3.500 kg. Book tid til syn af dit køretøj eller smut forbi os ude på Norgesvej – vi er altid klar til at tage imod dig og din bil til drive-in-syn inden for vores åbningstider.

Få en unik og personlig oplevelse i forbindelse med dit obligatoriske bilsyn

DEKRA Bilsyn er din lokale synshal i Haderslev. Hos os gør vi alt, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige oplevelse. I vores synshal i Haderslev møder du vores dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring fra branchen. Du er altid meget velkommen til at følge med i synet af dit køretøj. 

Få råd og relevant vejledning med på vejen

Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med synet, giver vores medarbejdere sig gerne tid til at besvare dem. Det er din garanti for, at du får den optimale ydelse og den bedste køreglæde med dig, når du ruller bilen ud fra vores synshal.

Erfarne specialister i periodisk bilsyn af personbiler og andre køretøjer under 3.500 kg

Synshallen i Haderslev åbnede i 2012 som Kolding Lokalsyns fjerde synshal med Lasse Bjørnholdt som indehaver. Den 4. november 2019 blev Kolding Lokalsyn opkøbt af DEKRA. Når du besøger synshallen i Haderslev, får du fortsat samme gode service.

Sikkerhed og tryghed i international særklasse

Synshallen blev dermed en del af den internationale autosikkerhedskoncern DEKRA, som også er specialister i bilsyn, og efterhånden har synshaller i hele Danmark. Derfor er vi også rigtigt glade for at kunne tilbyde dig muligheden for at opleve serviceniveauet, som vi kan levere i vores professionelle synshaller.

Hvad kan vi hjælpe dig med?