Få et personligt og effektivt syn i vores synshal i Køge

Hos DEKRA i Køge glæder vi os til at tage imod din bil, din varevogn eller din motorcykel mv. med et smil på læben og en faglighed, der bringer dig sikkert ud på vejene igen med fornyet køreglæde.

Teamet i Køge

Når du ankommer til vores synshal i Køge bliver du mødt af to erfarne synsmedarbejdere, Jimmi og Allan, som begge har over 20 års erfaring i auto- og synsbranchen.

Dermed er du sikret et hurtigt og professionelt arbejde, mens vi har dit køretøj i hænderne – og derfor kan du være hurtigt og sikkert på vejene igen efter endt syn og være godt og sikkert kørende indtil næste periodiske syn.  

Relevant rådgivning

Ud over den tekniske del af vores service er Jimmi og Allan også altid klar med personlig vejledning og rådgivning i forbindelse med dit bilsyn. Vi bestræber os altid på, at du skal gå herfra med den bedste følelse og den mest relevante information, du som bilejer kan få. For biler er vores passion – og den deler vi gerne med dig, hvis den kan gøre noget for dig.

DEKRA Bilsyn Køge – en ny helt ny afdeling af vores anerkendte synshaller

Vores synshal i Køge åbnede døren for første gang i maj 2023. Her vil vi naturligvis give dig den samme gode service, som har gjort vores landsdækkende kæde af synshaller til en af de foretrukne, når det kommer til periodiske syn af forskellige køretøjer.

Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde vores service og ekspertise til alle de bilejere, der ønsker sig et særligt højt serviceniveau og den bedste gennemgang af bilen ved hjælp af vores avancerede udstyr, der er blandt det bedste i autobranchen.  

Hvad kan vi hjælpe dig med?