Skal du have synet din bil i Viborg? Den klarer vi hos DEKRA Bilsyn Viborg

Her syner vi alle små køretøjer. Det betyder, at vi hurtigt og let kan foretage et periodisk bilsyn på alle biler, der er lettere end 3500 kg. Det gælder for eksempel syn af bil, syn af motorcykel, syn af varebil, syn af trailer og syn af campingvogn.
Elite certificering

Book tid til dit næste bilsyn eller kør bilen forbi vores synshal

Når du skal besøge vores synshal i Viborg, har du to muligheder: book en tid til bilsyn i vores synshal i Viborg online eller kør forbi uden tidsbestilling til et drive-in syn.

Vi står klar til at tage imod dig og din bil

Hos DEKRA Bilsyn Viborg står Mogens klar til at servicere dig og dit køretøj. Mogens har været i synshallen i Viborg siden 2019 og er oprindeligt uddannet hos Statens Bilinspektion.

Mange års erfaring med bilsyn i Viborg

Synshallen i Viborg åbnede i 2010 som en del af synskæden Bojesen Bilsyn. Den 1. juni 2021 opkøbte DEKRA Bilsyn Bojesen Bilsyn, som indehaveren Per Bojesen har drevet siden 2005, og blev dermed en del af de mange danske synshaller, der deler det højeste niveau af viden og ekspertise inden for sikkerhed vedrørende biler, lastbiler og motorcykler mv.

Ud over det nye navn, er alt som det plejer i synshallen, hvor de samme dygtige medarbejdere fortsætter deres faste, høje serviceniveau.

Hvad kan vi hjælpe dig med?