Din lokale synshal i Helsingør med dygtige og erfarne medarbejdere

Hos DEKRA Bilsyn Helsingør får du et professionelt syn af dit køretøj op til 3.500 kg. Vi har mere end 10 års erfaring fra synsbranchen, og vi har derfor god erfaring med at syne alt fra personbiler og varebiler til motorcykler og campingvogne.

En synshal i Helsingør med mange års erfaring og god service

Mads Ingrisch åbnede synshallen i Helsingør i 2011 under navnet Nordsjællands Bilsyn. Den 1. marts 2021 opkøbte DEKRA Bilsyn vores synshal i Helsingør, hvorefter den skiftede navn til DEKRA Bilsyn Helsingør. Når du besøger synshallen i Helsingør, vil du stadig blive mødt af de samme medarbejdere, der arbejdede hos Nordsjællands Bilsyn, og du kan fortsat forvente samme høje serviceniveau.

Vores medarbejdere står klar til at byde dig velkommen i synshallen, og til at give dig den bedste betjening. I synshallen møder du Claus og Mathias. Mads er tidligere ejer af synshallen, og har arbejdet som bilinspektør siden 2003. Han har en stor interesse for gamle veteranbiler. Claus har arbejdet som bilinspektør siden 2008, og deler Mads’ store interesse for veteranbiler. 

Du er altid velkommen til at være med, når vi syner dit køretøj, og vi giver dig gerne praktiske råd med på vejen og svarer på tekniske spørgsmål.

Hvad kan vi hjælpe dig med?