Synshallen i Brædstrup er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service.

Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne. Så bestil i vores synshal her på siden eller kig forbi til et hurtigt drive in-syn, lige når det passer dig. Så kigger vi på din vogn, så hurtigt vi overhovedet kan.

Få et professionelt syn af vores imødekommende personale i synshallen

I bilsynshallen i Brædstrup står Jesper klar til at tage imod dig. Jesper er uddannet bilsynsassistent hos DEKRA Bilsyn. Da muligheden bød sig for at han kunne få sin egen synshal hos DEKRA Bilsyn Brædstrup, slog han til.

Siden er det blevet til rigtigt mange bilsyn samt kontrol af varebiler, motorcykler og trailere mv. Så her går du ikke galt i byen, når du vil have den ultimative sikkerhed på alle køretøjer samt en god service baseret på en årelang erfaring i autobranchen.

Når Jesper skal holde en velfortjent ferie med familien, triller de af sted på eventyr med campingvognen. Jespers vognpark tæller også en gammel VW Bobbel.

Vi tilbyder syn af allerhøjeste kvalitet, når det gælder personbiler og andre køretøjer op til 3.500 kg

Når vi siger, at du får synet dit køretøj efter alle kunstens regler her hos os – ja, så mener vi det faktisk også. Som et sigende symbol på vores kontinuerlige professionelle tilgang har vi modtaget synshallernes elitesmiley. 

Et mærkat, der tildeles synshaller med en forbilledlig service og et konstant højt niveau inden for faget. Derfor bør du altid komme til os, hvis du har brug for bilsyn i området omkring 8740 Brædstrup eller skal bruge nogle af ydelserne fra vores motorkontor, som du finder oplysninger om nedenfor. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?