Skal du have synet din bil? Så er du kommet til det helt rette sted

I synshallen i Ringkøbing syner vi mindre køretøjer. Det vil sige mindre personbiler, varebiler, motorcykler, knallerter og påhængskøretøjer eksempelvis campingvogne. Hos DEKRA Bilsyn Ringkøbing er vi med andre ord din lokale synshal, der tager sig af alle køretøjer under 3.500 kg.

Elite certificering

DEKRA Bilsyn Ringkøbing – speciale i biler gennem mere end 10 år

Synshallen i Ringkøbing åbnede dørene den 1. august 2013, som en del af Bilsyn Vest med sine i alt syv synshaller. DEKRA opkøbte Bilsyn Vest den 14. oktober 2019, hvor de syv synshaller blev en del af DEKRA Bilsyn. Når du besøger synshallen i Ringkøbing, får du fortsat den samme gode service af Steen og Rasmus, som du altid har været vant til her på stedet.

Som del af DEKRA, en af verdens største og mest anerkendte organisationer inden for køretøjssikkerhed, kan synshallen nu drage fordel af en omfattende viden og erfaring inden for branchen. Det er med til at sikre, at du får den højeste kvalitet af service og at dit køretøj bliver synet efter de nyeste og mest omfattende standarder. 

Derudover bidrager DEKRAs omfattende netværk og ressourcer til at forbedre effektiviteten af synshallens service. Med DEKRA bag roret kan du være sikker på en professionel og grundig service, hver gang du besøger vores synshal i Ringkøbing.

Hvad kan vi hjælpe dig med?