DEKRA Bilsyn - Viborg N står klar til at hjælpe dig

Her syner vi alle køretøjer. Synshallen er en seriøs synsvirksomhed, hvor medarbejderne er lokale og har mange års erfaring indenfor synsbranchen. Dette er din garanti for et professionelt syn.

Bilsyn i Viborg Nord

Skal du have dit køretøj til periodisk bilsyn, er vi klar til at hjælpe dig med en personlig service, som tager udgangspunkt i vores mangeårige erfaring med biler. Her vil vi altid gerne gøre dit bilsyn så behageligt som muligt for dig – og det gælder uanset, hvilken type køretøj, du kommer med. Hos DEKRA Bilsyn Viborg Nord på Fabriksvej 16, 8800 Viborg tager vi os nemlig af alt fra lastbiler, påhængsvogne, busser til varevogne og personbiler og andre køretøjstyper. 

Desuden kan vi som dit lokale motorkontor også hjælpe dig med nummerplader, omregistrering, ejerskifte og afmelding m.m.

Få den service i forbindelse med dit periodiske syn, som passer bedst til dig

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi tager os altid tid til at give dig den service, som du har brug for. Vi giver dig nemlig altid mulighed for at komme med rundt og få tips, tricks og personlig vejledning under dit bilsyn, hvis du har lyst – men vi kan også klare det hurtigt og effektivt, mens du venter, hvis det er det, du foretrækker. 

Vi er en synshal i Viborg med fagligheden i højeste gear

Er du typen, der godt kan lide at give din bil den bedste behandling, der findes i nærområdet? Så kom forbi vores synshal i Viborg, hvor vi er et solidt team af yderst erfarne mekanikere, som alle har arbejdet professionelt med biler og andre motoriserede køretøjer de sidste 30 år og er uddannet til at foretage syn på alle køretøjer uanset vægt.

Et imødekommende team bestående af erfarne specialister 

Her vil du for eksempel kunne møde Verner, som siden 2007 har foretaget bilsyn her i Viborg under navnet Verners Bilsyn. En synshal, som er kendt for sin tætte forankring i lokalmiljøet og med en solid jysk service, som en af de bærende værdier. I 2024 er synshallen opkøbt af DEKRA-koncernen, og på adressen fortsætter vi naturligvis i samme gode ånd, som passer perfekt ind i hele organisationens DNA.

Du vil også kunne møde Jan og Morten, som begge er uddannet som mekanikere i 1994 og har solid erfaring med bilsyn både her i synshallen og andre steder. Derfor er det oplagt at køre dit køretøj i bilsyn her hos DEKRA i Viborg Nord, hvis du ønsker fuld klarhed over eventuelle fejl, der i sidste ende kan hjælpe dig med at løfte køreglæden ved din bil til det højeste niveau.  

Hvad kan vi hjælpe dig med?