Velkommen til DEKRA Bilsyn i Aars (St. Binderup)

Vores synshal ved Aars finder du på Møllegårdsvej 8, lige ved hovedvej 13. Her tilbyder vi professionelle synstjenester til alle typer køretøjer. Det gælder for eksempel lastbiler, påhængsvogne og almindelige personbiler.

Besøg DEKRA Bilsyn Aars (St. Binderup)

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos DEKRA Bilsyn Aars, St. Binderup, hvor vores erfarne personale og førsteklasses faciliteter står klar til at give dig og dit køretøj den bedste oplevelse. Mens dit køretøj er til bilsyn i Aars, kan du desuden slappe af og nyde en kop kaffe eller kakao i vores venteområde. Kør ind til os på Møllegårdsvej 8, lige ved hovedvej 13, og lad os hjælpe dig med at sikre, at dit køretøj er sikkert og lovligt på vejene.

Drive-in synshal i Aars med hurtig betjening

Vi ved, hvor travl hverdagen kan være, så vi har indført en drive in-løsning, hvor du kan komme forbi, når det passer dig bedst. Det kan også nemt blive en fordel for dig med vores gode placering på Viborgvej.

Du behøver ikke engang at bestille tid. Så kig ind og få synet dit køretøj med det samme. Vil du gerne vide dig sikker på, at vi kan tage din bil ind med det samme, kan du dog også sagtens booke en tid i forvejen gennem vores online tidsbestillingssystem, som du finder her på siden.

Synshallens historie og personale

Vores synshal i Aars har rødder tilbage til 2005, hvor den startede som en del af Hjørring Synshal. Per 1. april 2023 blev synshallen i Aars, sammen med de øvrige synshaller under Hjørring Bilsyn, en del af af den tyske koncern DEKRA, som er en af verdens førende virksomheder inden for trafiksikkerhed.

I afdelingen i St. Binderup ved Aars møder du John, som er daglig leder og har mere end 45 års erfaring i branchen. Johns mangeårige ekspertise og personlige service sikrer, at vores kunder får den bedste vejledning og oplevelse med et smil på læben.

Hvad kan vi hjælpe dig med?