Synshal i Esbjerg med hurtig, personlig og professionel service

I synshallen kan du få synet både små og store køretøjer over 3.500 kg. Det gælder personbil og varebil, motorcykel, trailere, traktorer, campingvogne, lastbiler, sættevogne, busser m.fl.

Synshal i Esbjerg med hurtig, personlig og professionel service

Har du fået en indkaldelse til syn eller har du brug for hjælp til omregistrering, registreringssyn, nummerplader mv. – så er vi dem, der kan løse tingene for dig hurtigt og professionelt. Book tid til dit bilsyn her på siden eller kør din bil til drive-in-syn på Smedevej inden for vores åbningstider, som du finder nederst på siden, så har du snart alle dine godkendelser i hus igen.

Vi glæder os til at tage imod dig hos DEKRA Bilsyn Esbjerg

Når du besøger synshallen i Esbjerg bliver du mødt af den erfarne bilsagkyndige Ole. Han glæder sig til at byde alle kunder velkommen – både nye som eksisterende.

Information om din lokale synshal

Synshallen har lyse og indbydende lokaler, er udstyret med det nyeste og moderne udstyr og er centralt beliggende lige uden for Esbjerg C med gode tilkørselsforhold. Vi gør meget ud af at give vores kunder en god oplevelse når de skal have foretaget deres bilsyn. Du bestemmer selv om du vil nyde en kop kaffe eller gå med synsmedarbejderen rundt når han gennemgår din bil.

Hvad kan vi hjælpe dig med?