DEKRA Bilsyn Tilst er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service

Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Det gælder for eksempel stor personbil og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne og alt derimellem.

Glæd dig til kompetent behandling i vores kundevenlige miljø

Når du besøger DEKRA Bilsyn Tilst, bliver du mødt af bilsynsassistenterne Jacob og Michel. De står klar til at gennemgå din bil på en professionel måde.

Jacob tager sig altid tid til den enkelte kunde og udviser stor respekt. I sin fritid er han bidt af jagt. Michel er Jacobs højre hånd. Han er fleksibel og hjælper gerne i andre afdelinger, hvis der er behov for det. Michel elsker BMW, og derfor er hans søns kælenavn ”Bimmer”.

Tag en velfortjent pause, mens vi syner bilen

I DEKRA Synshal Tilst fokuserer vi på at levere en servicemindet, hurtig og fair behandling af både dig og dit køretøj. Vi forstår vigtigheden af at give vores kunder en positiv oplevelse og har derfor indrettet vores venteværelse med en massagestol. Her kan du slappe af og nyde en velfortjent pause, mens vores kompetente synsmedarbejdere inspicerer dit køretøj med nøje opmærksomhed på detaljer og sikkerhed.

Når du vælger DEKRA Synshal i Tilst, får du ikke kun et professionelt bilsyn, men også muligheden for at gøre ventetiden mere behagelig og afslappende.

Vores dedikerede medarbejdere er klar til at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe dig gennem hele processen, give dig råd om vedligeholdelsen osv. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?