Find information og priser om vores synshal i Allerød

Vi tager imod både små og store køretøjer. Mens vi sørger for dit køretøj, kan du nyde en varm kop kaffe. Hos os får du den bedste kvalitetssyn.

Glæd dig til at møde en af vores professionelle medarbejdere

I synshallen på Bøgeholm Allé 6 (port 4), der ligger lige ved motorvejsafkørslen på Hillerødmotorvejen mellem Allerød og Vassingerød, vil du møde Frank. Frank har gennem mere end 20 år beskæftiget sig med syn af biler – og det er en passion, der også kommer dig til gode som kunde, når du skal have synet dit køretøj. Her kan du nemlig få et særligt indblik i, hvordan du vedligeholder din bil eller dit køretøj bedst muligt. 

Du er naturligvis også mere end velkommen til bare at læne dig tilbage i den tid, hvor synet står på. Hos DEKRA prioriterer vi nemlig altid at give dig den oplevelse med bilsyn, der passer bedst til dig og dit behov. Det gælder uanset, hvem du er, og hvilket niveau din interesse i biler og mekanik ligger på. Vi vil gerne gøre vores bedste for at sikre, at oplevelsen ved at køre din bil til periodisk syn bliver så behagelig for dig som muligt. Derfor har vi også sørget for, at synshallen er et indbydende miljø og et behageligt sted at komme og være, mens synet af din bil, motorcykel, lastbil eller trailer mv. står på. Så kør endelig forbi os, så snart du får en indkaldelse – vi hjælper dig gennem hele processen og tager altid udgangspunkt i din personlige situation.

Tidligere var DEKRA Bilsyn Allerød kendt som Pema Bilsyn Vassingerød, men blev d. 15. april 2024 solgt til DEKRA-organisationen. Det er dog stadigvæk den gode lokale service, der kendetegner den oplevelse, du vil få i vores nye synshal. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse, næste gang du får brug for det.

Hvad kan vi hjælpe dig med?