DEKRA Bilsyn Tommerup

Din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service. Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Det gælder for eksempel person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne.

Synshallen i Tommerup er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service. Her kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Det gælder for eksempel person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne.

Når du besøger bilsynshallen i Tommerup, bliver du mødt af Klaus, der er bilsynsassistent. Klaus bor i Nr. Broby ikke langt fra Tommerup med sin kone og barn. Fritiden bruger han på at sætte hus i stand. Du kan roligt overlade din bil til Klaus, som sørger for, at du får en professionel gennemgang af din bil eller alle køretøjer, som vi kan syne her hos DEKRA Bilsyn Tommerup. Vi kan også hjælpe dig med forskellige ydelser på vores motorkontor. Det kan du læse meget mere om i informationsboksen længere nede på siden.

Topmoderne syn og service

DEKRA Bilsyn Tommerup åbnede dørene for første gang den 1. april 2019. Lokalerne havde stået tomme i længere tid, efter en anden synshal var lukket. Men nu kan der igen tilbydes syn i Tommerup gennem DEKRA Bilsyn ApS, som er en af de førende organisationer inden for syn af biler i Danmark – men også varebiler, motorcykler, trailere, campingvogne og traktorer mv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i synshallen. Du kan både booke en tid her på siden eller komme forbi uden tidsbestilling, hvis du lige er i nærheden og har den halve times tid, som det oftest tager at have en almindelig personbil eller varebil til kontrol

Hvad kan vi hjælpe dig med?