Glæd dig til at møde medarbejderne i din lokale synshal i Aalborg Øst

Velkommen i synshallen i Aalborg Øst, hvor vi syner både små og store køretøjer. Alt fra personbiler og motorcykler til lastbiler og busser. Intet er for stort eller for småt til at blive synet her. Hos DEKRA Bilsyn Aalborg Øst, kan du altid forvente høj kvalitet og god service.

Glæd dig til at møde medarbejderne i din lokale synshal i Aalborg Øst

Vi står klar til at tage imod dig og dit køretøj i synshallen. Vores synsmedarbejdere har mange års erfaring inden for syn og sørger for, at du får en grundig og professionel gennemgang af dit køretøj. Imens du venter, byder vi gerne på en kop kaffe.

 

Vi hjælper dig til et hurtigt og effektivt bilsyn i Aalborg Øst

Hos DEKRA Bilsyn Aalborg Øst gør vi det nemt for dig at planlægge dit næste bilsyn. Du kan nemt og hurtigt booke en tid gennem vores online bookingsystem, der giver dig mulighed for at vælge den tid, der passer bedst til dig. 

Foretrækker du at tale med en person, er du velkommen til at ringe til os, så hjælper vi gerne med at finde den bedste tid til dit syn. Men husk, du er også altid velkommen til at benytte vores drive-in bilsyn, hvor du bare kan komme forbi, når det passer ind i din dag. Vi har en stor erfaring og en hurtig service, og vi arbejder altid med fokus på at gøre bilsynet så bekvemt for dig som muligt. 

 

En synshal i Aalborg Øst med næsten 20 års historie

Synshallen i Aalborg Øst åbnede i juli 2005 som en del af Bilsyn Nord, der samme måned åbnede en synshal i Thisted. I starten synede synshallen i Aalborg kun store køretøjer, men i 2006 tilføjede de syn af små køretøjer.

Den 21. oktober 2019 blev Bilsyn Nord opkøbt af DEKRA, og synshallen blev en del af bilsynskæden DEKRA Bilsyn ApS, der har synshaller i hele Danmark. Som en del af DEKRA, en af verdens førende virksomheder inden for trafiksikkerhed og bilsyn, er vi forpligtet til at opretholde høje standarder for kvalitet, professionalisme og kundeservice. Det betyder, at du kan forvente endnu mere grundige syn, opdaterede faciliteter og et hold af dygtige teknikere, der har adgang til en global mængde af viden og ekspertise, som vi har i spil i vores mange synshaller hver dag. 

 

Book tid eller kom forbi uden forudgående aftale

Derudover kan du også nyde godt af fordele som nem online booking og drive-in bilsyn. Hos DEKRA stræber vi efter at sikre, at din oplevelse hos os i Aalborg Øst ikke bare er hurtig, billig og problemfri, men også overgår dine forventninger til, hvad et syn kan være for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?