Velkommen til DEKRA Bilsyn Lemvig

Vores højtuddannede fagpersonale er klar til at tage sig af dit køretøjs synsbehov. Vores synshal, beliggende på Industrivej 47, er det ideelle sted for syn af personbiler, varebiler, små busser, motorcykler og påhængskøretøjer med en totalvægt under 3.500 kg. Bemærk at indkørslen til vores synshal er den samme som til Toyota, hvis du kører forbi porten til værkstedet, så møder du vores synshal ved gavlen af bygningen.

Mange års erfaring med bilsikkerhed og bilsyn

Vores synshal i Lemvig har en rig historie, der strækker sig små ti år. Her har den været en del af mange bilisters liv i regionen. Synshallen åbnede oprindeligt dørene i november 2015 som Bilsyn Vests syvende synshal, hvilket var et stort skridt for vores forretning og for lokalsamfundet i Lemvig.

I oktober 2019 tog vi et endnu større skridt, da DEKRA, som er en verdensomspændende koncern med speciale i sikkerhed inden for autobranchen, opkøbte synshallen. Det markerede begyndelsen på et nyt kapitel i vores historie. Nu er vi stolte af at være en del af DEKRA Bilsyn, en stor organisation med synshaller i hele Danmark, der arbejder i fællesskab for at sikre bilisters sikkerhed og køretøjers kvalitet over hele landet.

Selvom vi er blevet en del af en større organisation, er den lokale forankring og personlige service stadigvæk kernen i vores arbejde. Når du besøger DEKRA Bilsyn Lemvig, vil du stadig møde den samme høje service og kvalitet, som du er vant til. Vi glæder os til at betjene dig i vores synshal i Lemvig og til at være en del af din kørselsoplevelse.

Du kan roligt slappe af i vores venterum eller komme med rundt ved gennemgangen

Vi ved, at din tid er værdifuld, så mens dit køretøj bliver synet, kan du slappe af i vores behagelige venterum med dagens avis og en frisk kop kaffe. Hos DEKRA Bilsyn Lemvig bestræber vi os på at gøre din synsoplevelse så problemfri og behagelig som muligt.

Med vores fokus på service og professionalisme, sikrer vi, at hver kunde og hvert køretøj får en positiv oplevelse. Så book tid i dag ved at trykke på knappen til vores bookingsystem eller kør forbi vores synshal i Lemvig til drive in-syn – så sørger vi for, at du får en god service i synshallen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?