Velkommen til DEKRA Bilsyn i Bjerringbro

Synshallen i Bjerringbro er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service. Her kan du få synet Person- og varebiler, motorcykler, trailere op til 750 kg, traktorer og campingvogne.

Mød teamet i vores lokale synshal i Bjerringbro

Når du besøger bilsynshallen i Bjerringbro, bliver du mødt af Kim, Kaj, Kurt og Steffen - et stærkt team af dygtige bilsynsassistenter. De står klar til at gennemgå din bil på en professionel måde.

Kim er udlært mekaniker hos en af vores kunder, siden har han videreuddannet sig til synsassistent. Kaj er vores helt egen lokalpolitiker. Privat har Kaj sin helt egen vindmølle i baghaven. Kurt er vores kundemagnet, da han kender de fleste i Bjerringbro-området. I sin fritid er han jæger. Steffen er uddannet synsmedarbejder i vores hal i Bjerringbro.

 

Historien om DEKRA Bilsyn i Bjerringbro

DEKRA Bilsyn Bjerringbro har en rig historie, der strækker sig over flere år, og er dybt forankret i lokalområdet. Vores synshal blev først etableret den 15. februar 2005. I løbet af denne tid opbyggede vi et stærkt ry for fremragende service og pålidelighed blandt vores kunder og i lokalsamfundet.

 

En del af DEKRA

Den 1. oktober 2018 markerede et nyt kapitel i vores historie, da vi blev en del af DEKRA-koncernen – en af de største bilinspektionsorganisationer i verden. Ved den lejlighed skiftede vi også navn til DEKRA Bilsyn Bjerringbro. Skiftet gav os desuden adgang til en bredere vifte af ressourcer og viden, hvilket har gjort os endnu bedre rustet til at opfylde vores kunders behov.

 

Vi er her, når du skal have synet dit køretøj og have en positiv oplevelse med bilsyn

Trods forandringerne er noget dog forblevet det samme – nemlig vores engagement i at levere førsteklasses service. Når du besøger DEKRA Bilsyn Bjerringbro, kan du forvente at blive mødt af Kim, Kaj og Kurt. Med deres brede erfaring og dygtighed i synshalsbranchen er de dedikeret til at sikre, at du får en positiv og tryg oplevelse, hver gang du bringer dit køretøj til syn hos os. Vi er stolte over vores fortid og ser samtidig frem til at betjene vores kunder i mange år fremover.

 

Vi foretager kontrol af alle køretøjer op til 3500 kg

Hos DEKRA Bilsyn Bjerringbro er vi eksperter i periodisk syn af forskellige typer køretøjer. Vores synshalspersonale er uddannet og trænet til at håndtere en bred vifte af køretøjsklasser op til 3500 kg for at sikre, at de opfylder alle de nødvendige sikkerheds- og miljøstandarder. Motorcykler er naturligvis også velkomne, ligesom påhængskøretøjer op til 750 kg. Det inkluderer mindre trailere, der er designet til at blive trukket af personbiler og varevogne.

Endelig har vi også ekspertise i syn af traktorer med en totalvægt på op til 3500 kg. Uanset om det er en kompakt traktor til havebrug eller en større model til landbrug, kan vi hjælpe med at sikre, at den er i den bedst mulige stand.

Hos DEKRA Bilsyn Bjerringbro stræber vi efter at give dig en let og effektiv synsoplevelse, uanset hvilken type køretøj du bringer til os. Så kom gerne ind og oplev vores anerkendte service i Bjerringbro, så snart det passer dig.

 

 

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?