Bilsyn i Odense SØ med professionel service

Synshallen i Odense SØ er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service. Her får du synet dit køretøj på 20 min. mens du får en kop kaffe. Så sørger Jes eller Kim for at dit køretøj bliver synet. Husk at vi har åbent alle lørdage, hvor vi også står klar til at hjælpe.

Bilsyn i Odense SØ

Skal dit køretøj synes med kvalitet og højt serviceniveau i Odense SØ, står Kim og Jes klar til at give dig en god oplevelse. Med mange års erfaring inden for auto- og synsbranchen kan du få mere ud af dit bilsyn end blot en hurtig godkendelse, hvis du ønsker det. Her er du nemlig velkommen til at gå med rundt og spørge ind eller få gode tips og tricks til optimal vedligeholdelse af dit køretøjs essentielle elementer. Du er også velkommen til bare at læne dig tilbage i venteområdet i vores nyindrettede synshal med en kop gratis kaffe, mens vi går bilen igennem. 

Vi har åbent hver lørdag samt udvidet åbningstider i hverdagen, så vi kan syne din bil, når det passer dig bedst.

 

Vi tager os af alle køretøjer maks. 3.500 kg og påhængskøretøjer maks. 750 kg

I synshallen på Nyborgvej 240, 5220 Odense SØ kan vi hurtigt hjælpe dig med alt fra syn af stor personbil, varebil, motorcykler, knallerter og andre køretøjer med en tilladt vægt på maksimalt 3.500 kg. Vi kan også foretage toldsyn, synet i forbindelse med en omregistrering, omsyn samt syn på forskellige typer trailere og campingvogn mv. maks. 750 kg.

Desuden er vi i kraft af vores funktion som motorkontor i stand til at hjælpe dig med nummerplader, Tempo 100-godkendelse og meget mere.

 

Du kan både bestille tid online eller komme forbi, når det passer dig

Hos DEKRA Bilsyn i Odense SØ er vi her for dig, når du har tid. Vi har lange åbningstider, og du kan altid komme forbi uden forudgående tidsbestilling, hvis du er i nærområdet og pludselig har en halv times tid tilovers. Så foretager vi synet for dig, så snart vi har en medarbejder ledig i synshallen. 

 

Har du spørgsmål, inden du kører din bil til periodisk syn i din lokale synshal i Odense?

Hos DEKRA vægter vi den personlige service højt. Vi er en af de førende organisationer, når det kommer til sikkerhed inden for autobranchen – og vi giver gerne vores ekspertise i dit køretøj videre til dig. Har du spørgsmål om vores ydelser i relation til bilsyn, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, inden syn. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge chat-funktionen her på siden.

 

Husk også, at du er meget velkommen til at køre forbi vores synshaller til et drive-in-bilsyn, hvor du vil opleve den samme gode service, som kendetegner DEKRA Bilsyn, uanset om du har bestilt tid på forhånd eller ej. Vi glæder os til at tage godt imod dig i en af vores synshaller i Odense.

Hvad kan vi hjælpe dig med?