Bilsyn i Brønderslev

Velkommen i din lokale synshal i Brønderslev. Vi syner alle køretøjer op til 3.500 kg, herunder bl.a. personbiler, motorcykler, varebiler, trailere og campingvogne.

Vi har udført bilsyn i Brønderslev siden 2006

Synshallen i Brønderslev åbnede i 2006 under navnet Brønderslev Bilsyn. Den 1. september 2020 blev Brønderslev Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn.

Ud over navnet på skiltet er alt som det plejer. Du får den samme gode personlige og professionelle service i synshallen, og du er altid velkommen til at køre bilen eller dit køretøj forbi på vores adresse på Maltvej inden for vores åbningstider, som du også kan finde her på siden. 

Her hjælper vi dig altid med dit periodiske syn i en fart, så du kan holde bilen godt kørende lige indtil næste bilsyn.

Hvem møder du i synshallen?

I synshallen møder du John, som startede som automekaniker allerede som 16-årig og blev udlært på Gjøl Autoværksted. Efterfølgende kom han til Brdr. Møll i Hjørring og var der i 16 år samt 7 år ved Iversen automobiler i Brønderslev. Senere arbejdede han 8 år som værkstedschef ved SMC Biler i Aalborg. 

Han har gennemført uddannelsen som bilsagkyndig ved Applus Bilsyn KAT 1 og KAT 3 og er senere blevet driftsleder for Applus Bilsyn – og de seneste 10 år har John været ansat ved Hjørring Synshal som bilsagkyndig. John har mange års erfaring med VW og Audi og Volvo og i fritiden har han en stor interesse for veteranbiler. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?