Få synet din bil i vores lokale synshal i Thisted

Her syner vi alle køretøjer. Alt fra personbiler og motorcykler til lastbiler og sættevogne. I synshallen bliver du taget godt i mod af Jørgen, der er bilsagkyndig. Han har mange års erfaring med at syne både små og store køretøjer.

DEKRA Bilsyn Thisted

Få synet din bil i vores lokale synshal i Thisted. Her syner vi alle køretøjer. Alt fra personbiler og motorcykler til lastbiler og sættevogne. I synshallen bliver du taget godt i mod af Jørgen, der er bilsagkyndig. Han har mange års erfaring med at syne både små og store køretøjer. 

Desuden fungerer vores synshal i Thisted også som dit lokale motorkontor. Det betyder, at vi ud over vores godkendelse til at foretage periodiske syn også kan hjælpe dig med nummerplader, miljømærker, omregistrering, afmelding og toldsyn m.m.

Byens billigste bilsyn

I vores synshal får du synet din bil for kun 510 kr. Det gør os til den billigste synshal i Thisted. Men det er aldrig på bekostning af vores gode service. Vi sætter en ære i at være din lokale synshal.

Selvom vi er stolte af at kunne tilbyde syn af dit køretøj til en overkommelig pris, forstår vi også, at kvalitet, effektivitet og en god kundeoplevelse er lige så vigtige. Vores erfarne tekniker er dedikeret til at levere førsteklasses service og grundige syn, der sikrer, at dit køretøj er sikkert at køre på vejen. 

I synshallen i Thisted tager vi os kyndigt af alle typer af køretøjer

Synshallen i Thisted åbnede i sommeren 2005. Dengang som en del af Bilsyn Nord. Den 21. oktober 2019 blev Bilsyn Nord til DEKRA Bilsyn, da DEKRA opkøbte Bilsyn Nord.

Den 6. april 2021 begyndte synshallen også at syne små køretøjer. Derfor skal du endelig besøge os, hvis du har en stor personbil, motorcykel, varebil eller et andet køretøj til erhvervsmæssig brug – vi kan klare det hele. Kom ind til en drive-in syn eller bestil tid til dit bilsyn, så du er sikker på, at vi er helt klar til at hjælpe dig, når du kommer.

Hvad kan vi hjælpe dig med?