Velkommen i vores lokale synshal i Næstved Nord

Skal du have synet din bil, motorcykel, campingvogn eller andre små køretøjer? Så er du kommet det helt rette sted. I synshallen i Næstved Nord syner vi alle køretøjer under 3.500 kg.

Synshallens historie

Synshallen i Næstved åbnede den 9. april 2013 under navnet Bilsyn Nu. I de mange år som racerkører lærte Michel, hvor vigtigt det er med en bil, der kan føre en sikkert i mål. Det er vigtigt, at alt bliver gennemgået forsvarligt, og at man kan stole på de folk, der efterser ens bil. Derfor åbnede han synshallen i 2013.

En af DEKRAs topprofessionelle synshaller

Den 3. februar 2020 blev Bilsyn Nu en del af DEKRAs synshaller. Derfor skiftede synshallen navn til DEKRA Bilsyn Næstved. Ud over navnet er alt, som det plejer i synshallen. Du får den samme gode service på alle typer biler og vejledning af bilsynsassistenterne Michel, Steen, Kaj og Kim.

Bilsyn Næstved – få et grundigt og professionelt bilsyn efter alle kunstens regler

Det er Færdselsstyrelsen, som helt automatisk indkalder dit køretøj til periodisk syn. Indkaldelsen til bilsyn sker otte uger inden synsfristen, hvorfor du ikke selv skal holde øje med, hvornår din bil skal til syn. Er du derfor bosat i Næstved eller omegn så kom hellere end gerne en tur forbi din lokale DEKRA-synshal i Næstved på adressen Holsted Park 16. Her vil de dygtige bilsynsassistenter Michel, Steen, Kaj og Kim stå klar til at foretage bilsynet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?