Synshallen i Ry er din lokale synshal og motorkontor med service i højsædet

I den nyopførte synshal kan du få synet alle køretøjer op til 3.500 kg. Person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer og campingvogne. Sommerferielukket ugerne 29 og 30 - 2024

Bemærk synshallen er lukket den 5-7-2024 P.g.a service på udstyr.

Elite certificering

DEKRA Bilsyn Ry – din lokale synshal, der altid tager sig af syn på en professionel måde 

Her kan du få dit køretøj synet alle ugens dage – og du bestemmer selv, om du vil booke tid til en fast aftale eller komme forbi synshallen på et tidspunkt, hvor det passer dig inden for vores åbningstider. Vi kører nemlig med drive-in-bilsyn, så du altid kan få hjælp af os, hvis du har en halv times tilovers en dag.

Historien bag synshallen

Bilsynshallen i Ry slog dørene op den 11. juni 2019. Da var synshallen helt nyopført af lokale kræfter. I Ry glæder de sig over, at der igen kan synes biler i byen.

Det sker desuden med den høje faglighed, som DEKRA Bilsyn ApS er kendt for i hele landet. For DEKRA Bilsyn Ry har nu fået stemplet som elitesynshal. Det betyder, at du kan forvente et særligt højt serviceniveau, når vi skal gennemgå din bil.

Desuden fungerer synshallen også som dit lokale motorkontor, hvor vi kan hjælpe dig med forskellige ydelser og produkter. Dem finder du blandt andet under fanen Priser i boksen nedenfor.

Hvad kan vi hjælpe dig med?