Bilsyn i Roskilde

Kunne du tænke dig en rigtig god oplevelse i forbindelse med dit næste bilsyn? Så kom forbi vores flotte synshal på Ringstedvej i Roskilde. Her vil du blive taget godt imod med en personlig service, som passer til dig og dit behov. Det gælder også, hvis du ikke har spor forstand på biler. For os er din tryghed og sikkerhed det vigtigste – derfor får du altid den hjælp, du har brug for, samt uvildig og troværdig rådgivning, hvis du ønsker det. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos DEKRA Bilsyn Roskilde, hvor vi foretager syn af alle køretøjer på maks. 3.500 kg og trailere/campingvogne på maks. 750 kg.

DEKRA Bilsyn Roskilde: En af fremtidens synshaller

I vores nye synshal på Ringstedvej 73 i Roskilde, som slog porten op for første gang d. 1. marts 2024, kan du forvente en god oplevelse og en god service, der tager udgangspunkt i dine personlige behov som specialist. Her vil Ali byde dig velkommen i den topmoderne og flotte synshal, som afspejler DEKRAs kendetegnende værdier. Her mener vi nemlig, at dit bilsyn ikke nødvendigvis bare er en teknisk foranstaltning, der skal overstås – men en rar og personlig oplevelse, hvor du har lyst til at komme igen, næste gang det er tid til et periodisk bilsyn.

Vi har selv oplevet, hvordan et bilsyn for mange er en ting, der skal gennemføres af tvang – og det kunne vi godt tænke os at forsøge at lave om på. For alle vores specialister i de mange DEKRA-synshaller rundt omkring i Danmark har en viden og en indsigt, som de gerne deler med dig med udgangspunkt i bilen, du kommer med. 

Du er naturligvis også velkommen til bare at stille bilen uden for porten. Så kommer Ali og kører den ind på rampen for dig, mens du får dig en varm kop kaffe i venteværelset. Det er helt i orden og helt op til dig selv, hvis du gerne bare vil så hurtigt herfra som muligt. 

 

Den bedste løsning til dig og dit køretøj

På den måde er den positive oplevelse kendetegnende for det, du kan forvente af alle vores synshaller. Samtidig bygger vores faglige fundament på DEKRAs position som verdens førende inden for sikkerhed i autobranchen. Det giver os mulighed for altid at yde en service, som er den bedste, du kan få – og derfor har vi også fornøjelsen af, at mange af vores kunder kommer igen, når de først har oplevet, hvad det er, vi står for.

 

Her finder du vores nye synshal i Roskilde

Du finder DEKRA Bilsyn Roskilde på Ringstedvej lige mellem afkørsel 12 på Holbækmotorvejen og Søndre Ringvej. Her kan du altid lægge vejen forbi til et hurtigt drive in-syn, hvis du befinder dig lige i nærheden. Du er naturligvis også velkommen til at booke tid til en fast aftale, så du er sikker på, at vi har tid til at hjælpe dig, lige når du kommer med din bil. 

Ud over bilsyn af stor personbil kan vi også syne campingvogne/trailere maks. 750 kg – og i kraft af vores funktion som motorkontor, hjælper vi dig også gerne med nummerplader og registreringsopgaver. Du kan få et overblik over alle de ydelser, vi tilbyder, under menupunktet Priser.

Hvad kan vi hjælpe dig med?