Bilsyn i Skagen

Velkommen til vores synshal i Skagen, hvor vi foretager periodisk syn på alle køretøjer under 3500 kg.

Glæd dig til at opleve en lokal og professionel service i vores synshal i Skagen

Her er John Thomsen klar med super god service, en hurtig og professionel tilgang til dit køretøj med teknisk afprøvning og et smil på læben, når vi har åbent for bilsyn i Skagen tirsdage, onsdage og torsdage på Buttervej i den vestlige del af byen.

John startede som automekaniker allerede som 16-årig og blev udlært på Gjøl Autoværksted. Efterfølgende kom han til Brdr. Møll i Hjørring og var der i 16 år samt 7 år ved Iversen automobiler i Brønderslev. Senere arbejdede han 8 år som værkstedschef ved SMC Biler i Aalborg. 

Mange års erfaring med syn af biler

Han har gennemført uddannelsen som bilsagkyndig ved Applus Bilsyn KAT 1 og KAT 3 og er senere blevet driftsleder for Applus Bilsyn – og de seneste 10 år har John været ansat ved Hjørring Synshal som bilsagkyndig. John har mange års erfaring med VW og Audi og Volvo og i fritiden har han en stor interesse for veteranbiler.

Vores tilgang giver dig den køreglæde og sikkerhed, du har brug for

Derfor er din bil, din varebil, din motorcykel og dit påhængskøretøj mv. altid i gode og erfarne hænder, når du kører dit køretøj til DEKRA Bilsyn Skagen. På den måde kan du være sikker på, at alt på bilen er, som det skal være, når den er blevet efterset og godkendt af Kim.

Hvad kan vi hjælpe dig med?