Bilsyn Næstved

Velkommen i vores lokale synshal i Næstved.

Skal du have synet din bil, motorcykel, campingvogn eller andre små køretøjer? Så er du kommet det helt rette sted. I synshallen i Næstved syner vi alle køretøjer under 3.500 kg.

Fleksible muligheder for bilsyn i Næstved

Vi har både online booking og drive-in-bilsyn. Du er også velkommen til at efterlade din bil hos os – så sørger vi for, at bilen er synet, når du kommer tilbage til en aftalt tid.

Lidt om vores medarbejderstab hos DEKRA Bilsyn Næstved

Når du besøger synshallen i Næstved, står bilsynsassistenterne Steen, Kaj og Kim klar til at byde dig velkommen. Og der er altid varm kaffe på kanden, imens du venter.

Steen har været i synshallen siden september 2014. Når han ikke syner biler, bruger han tid i haven. Steen har nemlig særdeles grønne fingre. Kaj har været i synshallen siden maj 2016. Han er gammel militærmand. Den baggrund har gjort, at han aldrig gør tingene halvt. Kim er den nyest ankomne i synshallen, hvor han startede i sommeren 2019. I sin fritid er han DJ.

Sammen glæder vi os til at tage imod din bil til et periodisk bilsyn, som gør, at du kan slippe bekymringerne og vide, at bilen fungerer optimalt efter de gældende forskrifter fra Færdselsstyrelsen.

Her kan du se de normale åbningstider for DEKRA Bilsyn Næstved:

Mandag - fredag: Kl. 8.00 - 16.00

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem her eller kør forbi og få et drive-in-syn i vores synshaller i Holsted Park i Næstved.

Periodiske syn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 460 kr. / 340 kr.

Bus (M2): 610 kr. / 310 kr.

 

Registreringssyn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Motorcykel: 460 kr. / 310 kr.

Knallert: 360 kr. / 200 kr.

Personbil eller varebil: 510 kr. / 340 kr.

 

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 600 kr.

Motorcykel 600 kr. 

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 100 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Næstved

Holsted Park 16, 4700 Næstved

Se Rutevejledning til vores synshal i Næstved

.

Synshallens historie

Synshallen i Næstved åbnede den 9. april 2013 under navnet Bilsyn Nu. I de mange år som racerkører lærte Michel, hvor vigtigt det er med en bil, der kan føre en sikkert i mål. Det er vigtigt, at alt bliver gennemgået forsvarligt, og at man kan stole på de folk, der efterser ens bil. Derfor åbnede han synshallen i 2013.

En af DEKRAs topprofessionelle synshaller

Den 3. februar 2020 blev Bilsyn Nu en del af DEKRAs synshaller. Derfor skiftede synshallen navn til DEKRA Bilsyn Næstved. Ud over navnet er alt, som det plejer i synshallen. Du får den samme gode service på alle typer biler og vejledning af bilsynsassistenterne Michel, Steen, Kaj og Kim.

Bilsyn Næstved – få et grundigt og professionelt bilsyn efter alle kunstens regler

Det er Færdselsstyrelsen, som helt automatisk indkalder dit køretøj til periodisk syn. Indkaldelsen til bilsyn sker otte uger inden synsfristen, hvorfor du ikke selv skal holde øje med, hvornår din bil skal til syn. Er du derfor bosat i Næstved eller omegn så kom hellere end gerne en tur forbi din lokale DEKRA-synshal i Næstved på adressen Holsted Park 16. Her vil de dygtige bilsynsassistenter Michel, Steen, Kaj og Kim stå klar til at foretage bilsynet.

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvad kan du selv gøre for at forberede din bil til et bilsyn?
Der er flere ting, du kan gøre for at øge chancer for, at du ikke skal tilbage til synshallen igen lige med det samme. Gør bilen godt rent, så den er nem at inspicere, kontroller dækkenes stand (mønsterdybde skal være min. 1,6 mm), tjek lysene og sørg for, at der er tilstrækkeligt med olie, kølervæske og bremsevæske på bilen. Det er med til at sørge for, at bilen er sikker og har optimal ydeevne i forhold til alder og stand.

Må man køre i en bil, der ikke er synet?
Det er ikke lovligt at køre i en bil, der ikke er synet inden for synsfristen. Gør du det alligevel, kan du risikere at få en bøde på flere tusinde kroner. Bødens størrelse er fastsat for at motivere bilejere til at overholde reglerne, der er med til at gøre færdsel på de danske veje mere sikker for alle trafikanter.

Hvor lang tid tager dit bilsyn cirka hos DEKRA Bilsyn i Næstved?
Bilsynet tager ca. 20 minutter. Her foretager vi en grundig kontrol af dit køretøj for at identificere eventuelle fejl. Dette indebærer bl.a. en kontrol af køretøjets styre- og signalapparat, dæk, lygter bremser, reflekser samt alle de bærende dele som hjulophæng og støddæmpere. Yderligere kigger vi på bilens kulilte- og støjudledning for at sikre et bedre miljø.