Motorkontor Helsingør

DEKRA Bilsyn Helsingør er, udover at være din lokale synshal, også dit lokale motorkontor. På vores motorkontor hjælper vi vores kunder med hurtigt at klare deres motorkontorarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Når du besøger vores motorkontor i Helsingør, tager vores dygtige medarbejdere imod dig med et smil. Alle vores medarbejdere har erfaring fra branchen, og du kan være sikker på, at de giver dig den allerbedste service. Hos os er kvalitet i højsædet, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde.

Vi tilbyder flere forskellige services på vores motorkontor. Du kan læse mere om de enkelte services herunder.

.

Fantastisk service

Motorkontorer i hele landet

Vi har altid tid til dig

.

Ind- eller omregistrering af bil i Helsingør

Skal du have indregistreret eller omregistreret din bil? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig til en god pris.

Skal du foretage et ejerskifte af et køretøj? Så er det vigtigt, at du husker at medbringe billedlegitimation og den originale registreringsattest for, at vi kan hjælpe dig.

Ny nummerplade i Helsingør

Skal du have en ny nummerplade til din bil, trailer, motorcykel, cykelstativ mv.? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kør forbi motorkontoret, når det passer dig, og få styr på din nye nummerplade.

Hvis du skal bestille en ny nummerplade til din bil, er det vigtigt, at du husker at medbringe bilens originale registreringsattest samt billedlegitimation.

Afmelding af nummerplade i Helsingør

Vi hjælper dig også gerne, hvis du skal have afmeldt en nummerplade. Det kan blandt andet være aktuelt, hvis din bil skal til skrot, eller hvis du har solgt den til en person i udlandet, så den skal eksporteres. For at afmelde din nummerplade skal du blot køre forbi vores motorkontor, hvor vores medarbejdere står klar til hurtigt at hjælpe dig med at få afmeldt nummerpladen.

Kør forbi, når du har tid

Det er ikke nødvendigt at bestille tid på vores motorkontor. Du kan bare komme forbi, når det passer dig. Hvis du har spørgsmål til motorkontorarbejdet, er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere. De har en stor viden inden for feltet, og de bruger gerne tid på at svare på spørgsmål.

Nummerplader 1 sæt: 1.430 kr.

Nummerplader 1 stk. (MC, trailer mv.): 840 kr.

Omregistrering: 530 kr.

Afmelding: 100 kr.

Print af prøveplader (bestilles på SKATS hjemmeside): Uden beregning

Mandag til fredag: kl. 8.00 til kl. 16.00.

DEKRA Bilsyn Helsingør

Industrivej 15A

3000 Helsingør