Nogle gange kan det være nødvendigt at besøge dit lokale motorkontor angående din bil. Det kan være, at bilen skal omregistreres i forbindelse med et salg. Her er det nødvendigt at medbringe din bils registreringsattest. Registreringsattesten beviser, at du er ejer af bilen og indeholder forskellige kontroltal og en kodedel.

Registreringsattesten er altså vigtig, og derfor bør du heller ikke efterlade den i din bil. Du behøver desuden ikke at have bilens registreringsattest på dig, hver gang du befinder dig i bilen – som det er gældende med kørekortet. I Danmark skal du kun have en kopi af registreringsattesten med, hvis du kører med påhængsvogn efter bilen. Registreringsattesten dokumenterer nemlig, hvad bilen må trække.

I udlandet gælder der andre regler med registreringsattester. Her skal du nemlig altid medbringe attesten, og det skal være den originale attest. Hvis du mister din bils registreringsattest, skal du forbi SKAT. Her vil du få bestilt en ny, hvis du kan dokumentere, at du er den primære ejer af bilen med en faktura eller en slutseddel samt dit pas eller kørekort.

Besøg dit lokale motorkontor, og få hjælp til motorkontorsarbejdet med registreringsattesten. Så er du sikker på, at der er styr på alt, hvad angår din bil og registreringsattesten.

Hvad kan vi hjælpe dig med?