Vil du lære at flyve sikkert med droner?

Uanset om du ønsker at flyve med droner privat eller professionelt, skal du gennemføre og bestå de samme online-teoriprøver hos Trafikstyrelsen for at få dit lovpligtige dronekompetencebevis. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor har vi lavet to onlinekurser, som på en let tilgængelig og underholdende måde underviser dig i reglerne for droneflyvning og klæder dig på til at bestå Trafikstyrelsens online teoriprøver.

Spar
1.000 kr.

A1/A3 Dronepilot

Du lærer om hvordan du må flyve med dine drone.
Dit ansvar for flyvesikkerheden som dronepilot.
Luftrumsrestriktioner - Hvor må du flyve med drone.


Læs mere
Spar
1.500 kr.

A2 inkl. A1/A3 Dronepilot

Dronens funktionalitet målrettet A2 dronepiloter.
Med A2 må du komme tættere på lufthavne og helikopterplatforme med droner op til 25 kg.
Med A2 må du også flyve lidt tættere på menesker…


Læs mere

Du bestemmer tempoet og tidspunktet

For at gøre kurserne så nemme for dig som muligt at passe ind i din hverdag, har vi designet dem som online-selvstudier. Du bestemmer selv det tempo, undervisningen skal foregå i. Det tager 2-3 timer at gennemføre kurset. Når du lærer på egen hånd online på denne måde, kan du gennemføre undervisningen, når og hvor det passer dig bedst.

Vi har gjort kompliceret
stof nemmere at forstå

Vores online-kurser er udviklet på en moderne digital læringsplatform, som udover fleksibiliteten for dig som kursist giver mulighed for nye, innovative læringsformer, som gør stoffet nemmere at komme igennem. Luftfartssikkerhed kan være et kompliceret emne, og det kan være en udfordring at forstå og omsætte reglerne til en procedure, du kan bruge i din hverdag som certificeret droneflyver. På vores onlinekurser bliver du undervist i de regler og den teori, du skal kende, på en let tilgængelig og forståelig måde.

 

.

97% af testpersonerne sagde, at de fandt Trafikstyrelsens online-prøve nem at bestå, efter de forinden havde gennemført DEKRA Dronecenters onlinekursus.

.

Mange eksempler og
underholdende øvelser

Vi har visualiseret teorien for at give dig en bedre forståelse af de komplicerede regler og gøre dem nemmere at lære. Kurserne har speak hele vejen igennem, så du skal ikke læse så meget tekst. Undervisningen er pædagogisk bygget op med mange eksempler og øvelser, så du efter den faglige gennemgang kan træne i at anvende din nye viden på en underholdende måde. Det er ikke tænkt som en test, du skal bestå, men som træning, der gør dig dygtigere, øvelse for øvelse, og ruster dig grundigt til Trafikstyrelsens online-test. Du får løbende feedback efter hver øvelse, og du kan selv gå til og fra de elementer, du gerne vil gøre mere ud af.