Finder hold til dig

Find den EU-efteruddannelse, der passer til dig og dit fagområde

Her kan du finde alle de kurser, som vi udbyder hos os, der relaterer sig til det lovpligtige EU-kvalifikationsbevis. Klik dig ind på den uddannelse, der passer til dit behov – under det enkelte kursustilbud kan du læse meget mere om formål og indhold, samt hvor og hvornår det næste kursus afholdes på en af vores uddannelsesinstitutioner nær dig.

EU-bevis til lastbil og bus

Som lastbil- og buschauffør skal du forny dit EU-bevis hvert 5. år. I den forbindelse er du meget velkommen hos DEKRA til fem givende dage. Du kan se frem til en hel uge i selskab med dine kolleger og fagfæller, som oven i både obligatorisk og valgfrit indhold sætter fokus på det sociale samvær. Samtidig bliver du opdateret på dine færdigheder og viden inden for netop dit faglige specialområde.

 

Hvorfor skal du tage eller forny dit EU-bevis hos DEKRA?

  • Vi er en af verdens førende organisationer inden for transportsektoren.

  • Vi har engagerede og dygtige undervisere på alle vores kurser.

  • Vi starter nye hold op hver uge i hele landet.

  • Du kan vælge mellem dag-, aften- og weekendhold, så dit EU-bevis kan erhverves på et tidspunkt, der passer ind i din hverdag.

  • Vi har nyt og opdateret undervisningsmateriale, som er rettet mod at klæde dig på til erhvervsmæssig godstransport eller buskørsel på den allerbedste måde.

 

Er det tid til at du skal forny dit EU bevis og har du brug for hjælp til tilmelding?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder det hold, der passer dig bedst. 

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie, kan gå op til 14 dage før vi ringer dig op. Har du brug for hjælp inden da, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 60 65 00

Lastbil på vej

Husk, at fornyelsen af dit EU-bevis er dit eget ansvar

Som tidligere nævnt, skal dit EU-bevis fornyes én gang minimum hvert femte år. Det skal det blandt andet, da det obligatoriske indhold rummer en opfriskning af førstehjælp samt køreteknisk know-how, energirigtig kørsel og regler samt eventuelle lovmæssige ændringer, som er sket siden du tog dit EU-bevis eller fik det fornyet sidste gang.

Ansvaret for at dit EU-bevis er gyldigt er dit eget, ligesom når det handler om at have gyldigt kørekort. Derfor er det en rigtig god ide at tilmelde dig en ajourføring af EU-efteruddannelsen i god tid, inden den udløber. For i værste fald mister du retten til at arbejde, hvis ikke dit EU-bevis er gyldigt. Så måske er det en god ide at undersøge, hvornår du senest skal have gennemført uddannelsen og tilmelde dig allerede nu, så du undgår at havne i en uheldig situation, der kunne være undgået. 

Når du trykker på knappen ‘Vis alle hold’ øverst på siden, får du en overskuelig oversigt over alle mulighederne. Du kan endda også filtrere mulighederne efter den del af landet, du bor i, for at gøre det endnu lettere for dig selv at finde kurset, der passer bedst til dig og dit behov. Vær opmærksom på, at undervisning på nogle af kurserne foregår på engelsk for at tilgodese chauffører med en anden nationalitet end dansk.

Hold dig orienteret om spændende jobmuligheder

Hos DEKRA lader vi gerne vores omfattende netværk komme dig til gode. Derfor holder vi løbende events, hvor vi giver dig mulighed for at finde inspiration til din kommende uddannelse og dit næste job inden for transportbranchen.

På vores inspirationsdag vil du for eksempel kunne få en kompetence afklarende samtale med en af vores konsulenter, som du kan bruge til at spore dig ind på det bedste uddannelses- og jobspor for dig. Inspirationsdagen varer cirka en time og er helt gratis.

Læs mere om vores inspirationsdag her.

 

Kontakt os for at høre mere om at få fornyet dit EU-kvalifikationsbevis hos DEKRA

Har du spørgsmål om at tage en videregående uddannelse hos DEKRA eller en lovpligtig efteruddannelse som lastbil- eller buschauffør, er du velkommen til at tage fat i os.

Vi sidder klar til at vise dig den bedste vej til et meningsfuld job i transportsektoren gennem vores kendskab til og fremtrædende position i branchen. Derfor kan du med fordel række ud til os, både hvis du gerne vil tage en EU-efteruddannelse for første gang eller ønsker at ajourføre dit EU-bevis. 

Kontakt os i dag på telefon: 70 60 65 00

 

Hvad siger kursisterne?

Søren Elkrog

En af de bedste lærere I har, har vi haft på EU efteruddannelse i Hillerød. Kæmpe stor ros til Johnny og tak fordi du har gjort en kedelig uge til noget spændende.

Steen Møller Nielsen

Gode undervisere som også tager hånd om den enkelte kursist. Har taget EU kort og CE (hænger). Jeg kan varmt anbefale Dekra Nørresundby/Sæby.

Jan Erik Jensen

Har lige været på efteruddannelse (EU bevis), og må sige det bare var et perfekt kursus. Der var styr på alt. Så jeg kan 100% anbefale dem.

Læs flere anmeldelser her

Vi hjælper mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Over 600 medarbejdere i hele landet

Klar til at hjælpe dig opnå dine mål.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Kvalitet og sikkerhed siden 1925

Næsten 100 års erfaring med sikkerhed og transport.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Vi er en non-profit organisation

Al omsætning går til investering i virksomheden.

Hvad kan vi hjælpe dig med?