Finder hold til dig

Gør en væsentlig forskel med et chaufførkort

Som lastbilchauffør er du med til at gøre en vigtig samfundsmæssig forskel og arbejde inden for et vigtigt erhverv, som lige nu mangler kollegaer som dig.


Tag dit førerkort til lastbil på kun 30 dage hos DEKRA 

For at udføre arbejdet kræver det dog, at du er uddannet hertil. Hos DEKRA sørger vi for at klæde dig godt på gennem 30 dages spændende og relevant undervisning. Efter blot 30 dage med teoriundervisning og praktisk køreteknisk kursus kan du stå med dit førerkort i hånden, som giver dig adgang til en hel række nye og givende jobmuligheder. Vi tilbyder desuden både deltagelse på dag- og aftenhold, så du kan tage dit førerkort på en måde, der er mest hensigtsmæssig for dig.

Vi lever for at skabe glade chauffører til det danske erhvervsliv – uanset hvem du er

Vi vil gerne gøre vores bedste for at hjælpe alle som ønsker at køre lastbil. Derfor er det muligt at tage kurset på flere fremmedsprog, bl.a. arabisk, engelsk og polsk. Der er mulighed for at tilmelde sig både aften- og daghold. Vi tilbyder derudover også hjælp til ordblindhed.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 60 65 00. Mange af de spørgsmål, vi ofte får i forbindelse med førerkortet til lastbil, drejer sig om krav til chaufføren samt priser på anskaffelse af førerkort. Derfor har vi samlet nogle af de mest hyppige spørgsmål i de to kategorier i menuen nedenfor.
godstransport

Glæd dig til at blive professionel chauffør gennem 30 dages spændende undervisning ​

​Praktisk orienteret undervisning​

På kurset kan du glæde dig til en sjov dag på køreteknisk anlæg, hvor du får mulighed for at teste lastbilens hestekræfter. Herudover får du en række kørelektioner i lastbilen, hvor du lærer at køre, bakke og parkere lastbilen.​

Du lærer også at sikre lastbilens gods korrekt, og du får en kørelektion i mørkekørsel.

Teoretisk undervisning​

I klasseundervisningen vil du bl.a. lære om køre- og hviletid, energirigtig kørsel og logistik. ​

Alle vores undervisere har selv mange års erfaring fra branchen. Det sikrer dig en brugbar undervisning, der kan bruges i dit videre arbejdsliv som lastbilchauffør. ​

Kurset afsluttes med en teoriprøve, en køreprøve og en EU-kvalifikationsprøve, med en række spørgsmål, der skal besvares som multiple choice.

Vores tilgang til at uddanne nye chauffører

På vores side på Trustpilot kan du læse personlige udtalelser fra mange forskellige kursister, som har erhvervet deres førerkort gennem DEKRA. Alle vores kursussteder er naturligvis underlagt de retningslinjer og bestemmelser fra Færdselsstyrelsen, der gør, at vi kan løfte opgaven – men derudover har vi en særlig indstilling til at gøre på en personlig måde, der kommer alle vores kursister, der ønsker sig et lastbilkørekort, til gode. 

 

Vi tager enhver ansøger under vores brede vinger

Vi sørger for, at enhver kursist bliver behandlet med respekt og trives i hele uddannelsesperioden, og desuden kan du også få gavn af vores store netværk af interessenter og samarbejdspartnere, da vi er blandt landets førende, når det kommer til sikkerhed og teknik inden for trafik og autobranchen. Det er blot en af grundene til, at mange vælger DEKRA som deres lokale kursussted til anskaffelse af førerkort. For vi sætter en særlig ære i at forestå træningen i at føre dit køretøj i et behageligt miljø, der tilgodeser personlige behov og forskellige mennesketyper, der kan have gavn af førerkortet til lastbil.

Har du brug for hjælp til din tilmelding eller spørgsmål til tilmelding? 

Send os en besked eller bare dine oplysninger, så ringer vi til dig inden for et par dage.

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie, kan gå op til 14 dage før vi ringer dig op. Har du brug for hjælp inden da, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 60 65 00

 

Hvad siger kursisterne?

Henrik Hansen

Jeg har lige afsluttet et 10 ugers forløb med forvogn og anhænger. Jeg kan kun give topkarakter til alle medarbejdere i Brabrand. Super godt sted at være

Katrine Birk Steengaard

Har taget forvogn og hænger hos Dekra i Odense. Super godt forløb og virkelig sjove undervisere. Trods ordblindhed kom jeg igennem alle 10 uger. Kan varmt anbefale det.

Steen Møller Nielsen

Gode undervisere som også tager hånd om den enkelte kursist. Har taget EU kort og CE (hænger). Jeg kan varmt anbefale Dekra Nørresundby/Sæby.

Læs flere anmeldelser her

Vi hjælper mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Over 600 medarbejdere i hele landet

Klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Kvalitet og sikkerhed siden 1925

Næsten 100 års erfaring med sikkerhed og transport.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Vi er en non-profit organisation

Al omsætning går til investering i virksomheden.

Har du spørgsmål?

Det er helt naturligt at stå med en masse spørgsmål, når du har interesse i at tage et førerkort. Selvom vi har bestræbt os på at give dig så mange informationer som muligt om anskaffelse af førerkortet her på siden, kan vi dog ikke rumme det hele. Derfor er du også meget velkommen til at ringe til os. 

Hos DEKRA vægter vi nemlig den gode personlige kontakt højt – og det er netop også grunden til, at mange vælger vores anerkendte kurser, når de gerne vil uddannes som chauffør til for eksempel lastbil eller erhvervsmæssig persontransport. Vi sidder derfor altid klar til at give dig svar på alle spørgsmål, du eventuelt måtte have.

Skriv til os i vores chat eller ring til os på: 70 60 65 00

Hvad kan vi hjælpe dig med?