Finder hold til dig

Tag et taxakørekort

At køre taxa er et spændende job med fleksible arbejdstider og mulighed for at yde god service til forskellige mennesker. Derfor er jobbet som taxachauffør også et optimalt valg for dig, som ønsker dig et arbejde, hvor du hjælper mennesker med at komme fra a til b.

Fleksibiliteten byder også på muligheden for at vælge, om det er noget, du vil gøre ved siden af studiet eller arbejde, eller om det er noget, du vil gøre på fuld tid. Der er altid brug for taxachauffører. Så hvis du er interesseret i et arbejde, hvor du kan være på job, lige når det passer dig – så læs med her på siden, hvor vi giver dig indblik i, hvordan vi kan ruste dig til at udføre almindeligt forekommende arbejdsopgaver inden for taxabranchen. 

Hos DEKRA bestræber vi os nemlig på at uddanne de bedste chauffører til offentlig servicetrafik med udgangspunkt i vores enorme viden om og speciale i transportsektoren.

Tag et taxakørekort på 10 dage

Drømmer du om et selvstændigt job med fleksible arbejdstider? På kun 2 uger kan du blive taxachauffør og få den ultimative frihed på fire hjul. Som taxachauffør er dit primære job at køre passagerer fra et sted til et andet.

Hvorfor blive taxachauffør?

  • Der er gode indtjeningsmuligheder og jobmuligheder.
  • Det er et selvstændigt job.
  • Der er mulighed for at strukturere arbejdstiden efter eget ønske.
  • Du møder mange forskellige mennesker.
  • Du kan også køre limousine.

Vil du også gerne køre flextrafik og sygetransport? Så kan du supplere dit taxakørekort med et BAB-kursus på kun 5 dage. Så kan du også køre med ældre, syge og handicappede.

Få mere information om uddannelsen som taxa chauffør

Har du brug for hjælp til din tilmelding eller spørgsmål til tilmelding? 

Send os en besked eller bare dine oplysninger, så ringer vi til dig inden for et par dage. 

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie, kan gå op til 14 dage før vi ringer dig op. Har du brug for hjælp inden da, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 60 65 00

Hvad siger kursisterne?

Flemming Madsen

Det er en super intens undervisning. De gør alt, for at du kan bestå dine prøver, og at du forstår det. Tak DEKRA for de 3 uger jeg brugte på at få både taxakort og flexkort. Kan kun varmt anbefale dem!

Kareem Koleilat

Verdens bedste undervisere på DEKRA! Mere specifikt, Birgit. Hun er fagligt dygtig og meget menneskelig. Hun hjalp alle på holdet, med alt, også udover befordring. Kan varmt anbefale ALLE, selv hvis dit sproglige niveau ikke er højt. Tusinde tak til Birgit for at give os sådan et godt forløb hos DEKRA. Bedste undervisning, for taxa!

Lone Kjøbsted Kristensen

Dekra Nørresundby /Sæby: Yderst fantastisk kørelærer! De udstråler og viser stor interesse for faget. Meget inspirerende for mig.

Læs flere anmeldelser her

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at blive klædt godt på til erhvervsmæssig persontransport

Har du interesse i det frie liv som taxachauffør er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit drømmejob inden for transportsektoren.

Kontakt os på telefon: 70 60 65 00

Vi hjælper mennesker sikkert på vej gennem uddannelse og jobrettede indsatser.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Over 600 medarbejdere i hele landet

Klar til at hjælpe dig opnå dine mål.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Kvalitet og sikkerhed siden 1925

Næsten 100 års erfaring med sikkerhed og transport.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Vi er en non-profit organisation

Al omsætning går til investering i virksomheden.

Hvad kan vi hjælpe dig med?