Få en vognmandstilladelse

Vil du have dit eget navn på lastbilen, bussen eller varebilen? Så tag et vognmandskursus og giv dig selv – og din karriere – en helt ny drejning! Med et vognmandskursus åbner du døren op til en ny fremtid, hvor du kan vælge at blive selvstændig vognmand eller leder i et vognmandsfirma.

Det er et krav, at du har en vognmandstilladelse hvis du vil transportere gods for andre. En vognmandstilladelse gælder for kørsel i Danmark og resten af EU i 10 år hvorefter den skal fornyes.

Hos DEKRA kan du tage kurserne til godsvognmandbusvognmand og varebilsvognmand. Du har ved flere af kurserne mulighed for at vælge mellem at tage kurset på et af vores kursuscentre eller derhjemme via E-Learning. Tag din Vognmadstilladelse nu. 

Danmarks ældste udbyder af vognmandskurser

DEKRA er Danmarks største og ældste udbyder af vognmandskurser. Vi har brancheerfarne undervisere, der sikrer et professionelt og opdateret indhold i undervisningen. Vi stiller krav til et professionelt miljø og materialer af høj kvalitet.

Som selvstændig vognmand har du mulighed for at blive DEKRA Vognmands-Partner. Her bruger vi vores mange års erfaring til at hjælpe og rådgive dig i dit liv som selvstændig vognmand. Læs mere om vores DEKRA Vognmands-Partner.

.

Brancheerfarne undervisere

DK´s største udbyder

Kvalitet siden 1925

.