I Brabrand ligger DEKRA AMU Center Midtjylland godt placeret i forhold til E45 og tæt ved Transportcenter Aarhus.

Her underviser dygtige og brancheerfarne faglærere i flere forskellige transportkurser på dag-, aften- og weekendhold. Og på parkeringspladsen står der nye og moderne køretøjer.

I Brabrand kan du tage et lastbilkørekort og buskørekort. Lastbilkørekort undervisningen foregår på både dansk, engelsk og polsk. Herefter kan du supplere lastbilkørekortet med et hængerkort og ADR bevis, så du kan køre med farligt gods eller tank. Når du har haft dit kørekort i 5 år, kan du forny din EU efteruddannelse til lastbil og bus. Du kan også supplere dit buskørekort med et BAB kursus, så du kan køre flextrafik.

Hvis du gerne vil køre varebil, skal du have enten den lovpligtige varebil grunduddannelse eller varebil efteruddannelse. Udover undervisning på dansk, tilbyder vi også varebil uddannelsen på engelsk, ukrainsk, polsk og arabisk. 

Vi tilbyder gaffeltruck uddannelsen hvor undervisningen kan foregå på engelsk, dansk, arabisk, polsk og ukrainsk. Drømmer du om at blive vognmand? Så kan du både blive godsvognmandbusvognmand og varebilsvognmand i Brabrand. Her kan du få undervisning på dansk, engelsk og polsk. 

Vi tilbyder også kørelæreruddannelsen til personbil og kørelæreruddannelsen til storvogn. Du kan også tage et taxikørekort.

Transport og parkering

Bil

Kommer du i bil via E45 eller Herningmotorvejen skal du tage motorvejsafkørslen Århus V.

Du kan parkere ubegrænset på den store parkeringsplads ved skolen.

Offentlig transport

Skal du med bus kan du benytte nr. 12 og stå af ved stoppestedet ”Fragtmandcentralen/Logistikparken”, som ligger tæt ved uddannelsesstedet.

Om skolen

Første kursusdag

Første kursusdag skal du møde i kantinen.

Kantine

Der er ingen kantine på skolen. Tager du selv madpakke med, kan du benytte de opstillede køleskabe. Det er muligt at købe forplejning for 150 kr. pr. dag. Bestil det senest fredag ugen inden kursusstart på 70 60 65 00.

Der er flere automater, hvor det er muligt at købe sodavand, slik og sandwich.

Rygepolitik

Kursusstedet er røgfrit! Der er rygeforbud i alle lokaler, køretøjer m.m. Dette gælder også e-cigaretter. Rygning foregår KUN udendørs, og du bedes benytte de opstillede askebægre.

Rusmidler

Der må ikke nydes alkohol eller euforiserende stoffer på kursusstedet. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning.

Adresse

Logistikparken 20, 8220 Brabrand

Åbningstider: Mandag - Fredag kl. 8-16

Mød Mads

Hvis du skal på kursus i Brabrand, vil du højest sandsynligt møde Mads Ulrich. Mads har siden 2013 undervist hos DEKRA på vognmanduddannelsen, EU efteruddannelse og lastbil- og buskørekort inden for EU-stoffet.

Mads er uddannet inden for lager og logistik. Han har arbejdet i transportbranchen i over 17 år og har blandt andet kørt lastbil i hele Danmark og været teamleder på et lager.

Når først Mads er gået i gang med at snakke, er han svær at stoppe igen. Og så er han lidt af en nørd. Mads siger selv, at han har ”asfalt i øjnene”, fordi han savner at køre lastbil.

Hvad kan vi hjælpe dig med?