Vores uddannelsessted i Herning ligger i industrikvarteret sydvest for centrum lige ved Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen. Her bydes du velkommen i det hyggelige fællesområde, hvor du i pauserne kan få lidt sjov ud af at prøve kræfter med at bakke med en sæbekassebil.

I Herning kan du tage lastbilkørekort og buskørekort. Efterfølgende kan du supplere med et hængerkort og ADR bevis, så du kan køre med vogntog og farligt gods eller et BAB kursus, så du kan køre flextrafik. Når du har haft dit kørekort i 5 år, kan du få fornyet din EU efteruddannelse til lastbil og bus.

Vil du gerne køre varebil kan du tage den lovpligtige varebil grunduddannelse og varebil efteruddannelse i Herning. Vi tilbyder også taxikørekort.

Desuden kan du tage dit Gaffeltruck certifikat. Vi underviser på dansk, engelsk, rumænsk og polsk. Det er også muligt at tage Kran certifikat, og her underviser vi også på flere sprog: dansk, engelsk, rumænsk og polsk.

Transport og parkering

Bil

Kommer du i bil via Messemotorvejen skal du tage afkørsel 42 Herning V.

Der er gode parkeringsforhold ved uddannelsesstedet, hvor der er parkeringspladser rundt om bygningen.

Offentlig transport

Skal du med bus kan du tage bus nr. 6 og stå af ved stoppestedet ”Mads Eg Damgaards Vej/Hedelandsvej” lige foran uddannelsesstedet. Er du med tog kan du stå af ved ”Herning Messecenter St.”. Herfra er der ca. 1 km til uddannelsesstedet.

Om skolen

Første kursusdag

Første kursusdag skal du møde i skolens opholdsrum (det store lokale). Her vil du blive afhentet af din underviser.

Kantine

Der er ingen kantine, men en frokoststue hvor det er muligt at spise medbragt mad. Her er der opstillet køleskabe. Der er mulighed for køb af kaffe, sodavand og slik i en automat.

Desuden er det muligt at bestille mad fra en ekstern leverandør og betale via Mobilepay. Maden bliver leveret til skolen. 

Vi har gratis kraffe - medbring din egen kop. Vi tænker grønt!

Rygepolitik og rusmidler

Kursusstedet er røgfrit! Der er rygeforbud i alle lokaler, køretøjer m.m. Dette gælder også e-cigaretter. Rygning foregår KUN udendørs, og du bedes benytte de opstillede askebægre.

Der må ikke nydes alkohol eller euforiserende stoffer på kursusstedet. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning.

Adresse

Mads Eg Damgaards Vej 50, 7400 Herning.

Åbningstider: mandag-fredag kl. 8-16

Hvad kan vi hjælpe dig med?