Hos DEKRA i Næstved kan du tage lastbilkørekort, buskørekort, gaffeltruckcertifikat, krancertifikat og taxakørekort. Herefter kan du vælge at supplere dit lastbilkørekort med et ADR-bevis eller hængerkort. Har du taget et bus- eller taxakørekort, kan du supplere det med et BAB-bevis, der giver mulighed for at køre flextrafik. Vi udbyder også EU-efteruddannelsen til buschauffører og lastbilchauffører.

Vil du gerne høre mere om kurserne inden, at du beslutter dig? Så deltag på en gratis og uforpligtende inspirationsdag, som vi afholder hver anden uge. Her kan du høre mere om kurserne og jobmulighederne i branchen. 

Alle vores undervisere har mange års erfaring fra branchen, og hjælper vores kursister godt og sikkert gennem kurserne.

Transport og parkering

Parkering

Hvis du er i bil, kan du parkere foran eller på siden af bygningen. Vær opmærksom på, at der ikke må parkeres på pladser, der er forbeholdt skolens køretøjer eller nabovirksomheder.

Offentlig transport

Hvis du er med bus, kan du tage bus 601 eller 681 og stå af ved Næstved Storcenter. Du kan også tage bus 602 eller 630R og stå af ved Næstved Handelsskole. Der er ca. 1 km fra bussernes stoppesteder hen til DEKRA. Hvis du er med tog, kan du stå af ved Næstved Nord Station. Herfra er der ca. 1 km.

Om skolen

Første kursusdag

Første kursusdag skal du møde i frokoststuen.

Kantine

Der er ingen kantine, men der er en frokoststue med køleskab, hvor du har mulighed for at opbevare din mad. Der er mulighed for at købe 4 højbelagte smørrebrød til frokost for 70 kr. pr. dag. Vær opmærksom på, at forplejning skal bestilles senest 5 dage før kursusstart på tlf. 70 60 65 00.

Der er en automat, hvor der er mulighed for at købe kaffe, sodavand og slik.

Rygepolitik og rusmidler

Kursusstedet er røgfrit. I lokaler, alle køretøjer og på toiletter er der rygeforbud – dette omfatter også e-cigaretter. Rygning foregår ved rygeskuret, og du bedes benytte de opstillede askebægre.

Der må ikke nydes alkohol eller euforiserende stoffer på kursusstedet. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning.

Adresse

Bassinbuen 2, 4700 Næstved.

Åbningstider: 07:45-15:45

Hvad kan vi hjælpe dig med?