Lige ved E45 ligger DEKRA AMU Center Nørresundby. Uddannelsesstedet er det tidligere GRØNS Transport Uddannelser A/S. Her kan du tage transportkurser på dag-, aften- og weekendhold.

I Nørresundby kan du tage lastbilkørekort og buskørekort på 30 eller 50 dage. Herefter kan du supplere lastbilkørekortet med et kørekort til hænger og ADR bevis, så du kan køre med farligt gods. Du kan også tage din EU efteruddannelse til lastbil og bus, BAB kursus der giver adgang til at køre flextrafik og den lovpligtige varebil grunduddannelse og varebil efteruddannelse.

Drømmer du om at blive kørelærer, kan du uddanne dig til kørelærer til bil, lastbil og motorcykel i Nørresundby.

Vi udbyder også taxikørekort.

Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal tage, kan du komme med til en gratis inspirationsdag, som vi afholder hver uge i Nørresundby.

Transport og parkering

Bil

Kommer du via E45 skal du benytte afkørsel 21 Nørresundby N. Herfra er der kun 350 m.

Der er fri parkering i de afmærkede parkeringsbåse.

Offentlig transport

Skal du med bus, kan du tage bus nr. 1, 42, 72, 73, 74, 176, 973X og 974X og stå af ved stoppestedet ”Nr. Uttrup Torv (Hjørringvej/Nørresundby)” – herfra er der ca. 650 m.

Om skolen

Første kursusdag

Når du går ind af skolens hovedindgang, vil du på vores infoskærm få oplyst, hvilket lokale du skal møde i.

Kantine

Der er ingen kantine. Vi har en frokoststue hvor det er muligt at opbevare og spise medbragt mad. Der er opstillet køleskabe. Der er mulighed for køb af kaffe, sodavand og slik i en automat. 

Forplejning: prisen er 60 kr. pr. dag.

På weekend kurserne er der aftensmad fredag for alle mand på vores regning – ligeledes har man som i hverdagene mulighed for at bestille frokost lørdag og søndag til 60 kr. pr. dag. Frokosten og aftensmaden skal forudbestilles senest onsdag ugen før kursusstart ved at ringe på 70 60 65 00.

Rygepolitik og rusmidler

Kursusstedet er røgfrit! Der er rygeforbud i alle lokaler, køretøjer m.m. Dette gælder også e-cigaretter. Rygning foregår KUN udendørs, og du bedes benytte de opstillede askebægre.

Der må ikke nydes alkohol eller euforiserende stoffer på kursusstedet. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning.

Adresse

Sundholmen 21, 9400 Nørresundby.

Åbningstider: mandag-fredag kl. 8-16.

Mød Jesper

Hvis du skal på kursus i Nørresundby, vil du blandt andet blive undervist af Jesper Knudsen. Her underviser han i lastbil, bus, vogntog, varebil, EU efteruddannelse og kørelæreruddannelsen.

Jesper har været ansat hos DEKRA siden 2016, da de opkøbte Grøns Transportuddannelser, hvor han før var ansat. Før det var Jesper næsten 30 år ved Forsvaret.

Jesper uddanner også nye faglærere og kørelærere til DEKRA.

Hvad kan vi hjælpe dig med?