Bilsyn i Fredericia

Hvis du leder efter bilsyn i Fredericia til et periodisk bilsyn, er vores synshal på Fuglsang Allé altid det oplagte valg. 

Hos DEKRA Bilsyn Fredericia syner vi alle køretøjer under 3.500 kg. Så skal du have synet din personbil, varebil, motorcykel, trailer eller campingvogn, så glæder vi os til at tage imod dig. Vi sørger altid for god service og høj kvalitet.

Når du besøger vores synshal i Fredericia, bliver du taget imod af vores dygtige synsassistenter, som sørger for at du får en god oplevelse i synshallen.

Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag kl. 8.00 - 13.00

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem her eller kør forbi og få et drive-in syn.

Periodiske syn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 510 kr. / 340 kr.

Bus (M2): 640 kr. / 340 kr.

 

Registreringssyn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Motorcykel eller knallert: 410 kr. / 210 kr.

Personbil eller varebil: 510 kr. / 340 kr.

 

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 400 kr.

Motorcykel 400 kr. 

Andre køretøjer

Traktor eller påhængskøretøjer: 430 kr. / 280 kr.

 

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 100 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Fredericia

Fuglsang Allé 28, 7000 Fredericia

.

.

Lidt om din lokale synshal i Fredericia

Synshallen i Fredericia åbnede den 1. januar 2006 som EURO Bilsyn. Den 6. januar 2020 blev EURO Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn, hvorfra synshallen er blevet en del af en større kæde med mange synshaller fordelt over hele Danmark. Dermed er synshallen nu også en del af et større netværk med specialer i sikkerhed for alle former for biler og køretøj. Derfor kan vores syn i Fredericia også være med til at give dig endnu større køreglæde, da du ved, at din bil bliver testet igennem fra top til tå, når du besøger os.  

.

Høj erfaring samt venlig og personlig service

Når du kører din bil ind til synshallen i Fredericia, får du stadigvæk det samme høje serviceniveau som du plejer. Derfor er det bare med at booke tid til dit bilsyn, så din bil fortsat er godt kørende. Du kan selv vælge, om du vil bruge vores online tidsbestilling her på siden – så er du sikker på, vi kan tage os af din bil til den aftalte tid.

Du er dog også velkommen til at komme forbi til et bilsyn uden aftale. Det er det, vi kalder drive in-bilsyn, som du finder i alle vores synshaller. Vær dog opmærksom på, at der eventuelt kan være en lille smule kø til synet i så fald.

Vi vil gerne gøre dit bilsyn i Fredericia til en god oplevelse

Mens vi tager os af det periodiske syn på din bil, er du velkommen til at finde dig godt til rette i vores venteværelse, hvor du kan forsyne dig med en varm kop kaffe, mens synet står på. Du er også velkommen til at kigge med for at få et indblik i bilens stand, når du besøger synshallen.

Mest stillede spørgsmål

Hvad er formålet med et bilsyn?
Når du skal køre din bil til syn, er det fordi, at bilsynet er med til at sikre, at din bil ikke er farlig på vejene. Bilen gennemgår en visuel inspektion og får blandt andet testet bremser og målt udstødningen. Sidstnævnte sker for at beskytte miljøet fra biler, der forurener for meget.

Hvilke forskellige dele af din bil undersøges i løbet af et bilsyn?
Ved et bilsyn efterses primært de dele, som har noget med bilens sikkerhed at gøre. Det gælder eksempelvis karosseri, lys, bremser, dæk og udstødning. Udstødningen måles dog også for at sikre, at bilen ikke er med til at forurene for meget ifølge de fastsatte værdier.