Bilsyn Ringsted

Hos DEKRA Bilsyn Ringsted syner vi små køretøjer. Så hvis du skal have synet din bil, motorcykel, knallert, varebil, campingvogn med mere, så er du kommet til det rette sted.

Kom ind og føl dig velkommen, mens vi tjekker din bil eller dit køretøj

Vi byder dig altid velkommen med et smil, dagens avis og en kop kaffe, mens du venter. Imens sørger vores lokale synsmedarbejder for, at bilen får en professionel gennemgang.

Book en aftale om periodisk bilsyn i dag, eller kig forbi, når du kan

Husk at når du skal besøge vores synshal i Ringsted, kan du enten booke en tid via vores online bookingsystem eller benytte vores drive-in syn uden tidsbestilling i hele vores åbningstid.

Lang professionel erfaring, som tager udgangspunkt i en lidenskab for biler

Synshallen i Ringsted åbnede som en del af synskæden Midtsjællands Bilsyn, der ud over Ringsted også har synshaller i Korsør, Skælskør og Sorø. Den 1. juli 2021 opkøbte DEKRA Bilsyn Midtsjællands Bilsyn. Ud over et nyt logo og navn er alt som det plejer i synshallen.

Her står vores dygtige synsmedarbejder klar til at give dig en yderst professionel service. Vores mand i DEKRA Bilsyns Ringsted har nemlig arbejdet i lokalområdet hele sin karriere og kan se tilbage på mere end 40 års erfaring inden for autobranchen. 

Med en livslang lidenskab for biler og en stærk faglig viden har han opbygget et solidt ry og stor stolthed inden for branchen. Dermed kan han give en professionel service, som også kommer dig til gode som bilist.

.

Her finder du vores synshal i Ringsted

Synshallen er beliggende på Huginsvej 1 i Ringsted, i nærheden af byens ringvej og omgivet af mange kendte autoforhandlere. Den centrale placering gør det nemt for dig at finde os og tage din bil til periodisk syn.

Hos DEKRA Synshal Ringsted har vi altid lagt vægt på både faglighed og kundetilfredshed. Vi stræber derfor efter at give dig et korrekt udført syn af dit køretøj og en positiv oplevelse med et gensidigt smil på læben hver gang, og vores erfarne synsmedarbejder står altid parat i din lokale synshal i Ringsted til at besvare eventuelle spørgsmål om din bil.

Mandag - Torsdag 8.00 - 16.00

Fredag 8.00 - 15.00

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem eller kør forbi og få et drive-in syn.

Periodiske syn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 459 kr. / 310 kr.

Bus (M2): 610 kr. / 310 kr.

 

Registreringssyn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 510 kr. / 310 kr.

Motorcykel eller knallert: 360 kr. / 210 kr.

 

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 300 kr.

Motorcykel: 300 kr.

 

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 100 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Ringsted

Huginsvej 1, 4100 Ringsted

Mest stillede spørgsmål

Kan jeg få synet min bil uden tidsbestilling?
Ja, det kan du sagtens. Alle vores synshaller tilbyder syn uden tidsbestilling i deres åbningstid. Hvis du ønsker at få et syn uden tidsbestilling, kører du bare forbi den ønskede synshal og får synet din bil, når det passer ind i din kalender.

Kan min bil komme igennem et bilsyn hvis der er meget rust?
Ved bilsynet bliver hele bilen tjekket for rust, men det er især de bærende dele, der er fokus på. Det er f.eks. paneler, forbro, fjederskåle, støddæmpertårne og svingarme. Her må der ikke være nogen former for rust, da det kan gennemtære disse dele. Der må gerne være rust på ikke-bærende dele som skærm og kølerhjelm, men det må kun være overfladerust og stadig ikke gennemtærende.