Motorkontor Herning

Søger du et motorkontor i Herning? Så kør forbi DEKRA Bilsyn og få hjælp til dit motorkontorarbejde. Vi har vores eget motorkontor, hvor vi lægger vægt på høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

Når du besøger vores motorkontor i Herning, bliver du taget imod med et smil af vores dygtige medarbejdere. Alle vores medarbejdere har erfaring fra branchen, og de leverer altid en fantastisk service til vores kunder.

Fantastisk service

Motorkontorer i hele landet

Vi har altid tid til dig

.

Ind- og omregistrering af bil i Herning

Skal du have omregistreret din bil? Så klarer vi det nemt og hurtigt for dig. For at vi kan hjælpe dig med at omregistrere din bil eller et andet køretøj, er det vigtigt, at du medbringer den originale registreringsattest og gyldig billedlegitimation.

Skal du have indregistreret et køretøj? Så hjælper vi dig også gerne med dette.

 

Ny nummerplade

Skal du bruge en ny nummerplade til din bil, trailer, motorcykel eller cykelstativ? Så kan vi hjælpe dig. Kør forbi vores motorkontor i Herning og få styr på din nye nummerplade allerede i dag. Hvis du skal bestille en ny nummerplade, skal du huske at medbringe billedlegitimation samt den originale registreringsattest.

Afmelding af nummerplade

Har du brug for at afmelde en nummerplade? Så står vi klar til at hjælpe dig. Det kan blandt andet være aktuelt, hvis dit køretøj skal eksporteres til udlandet, eller hvis det skal skrottes. Kør forbi vores motorkontor i Herning, når det passer dig i vores åbningstid, og få hjælp til at afmelde din nummerplade.

Du behøver ikke at bestille tid

På vores motorkontor er tidsbestilling ikke nødvendig. Du kigger bare forbi, når det passer ind i din kalender. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med dit motorkontorarbejde, så du hurtigt kan forlade motorkontoret igen.

Nummerplader 1 sæt:  1.430 kr.

Nummerplader 1 stk. (MC, trailer mv.): 840 kr.

Omregistrering: 505 kr.

Afmelding: 75 kr.

Print af prøveplader (bestilles på SKATS hjemmeside): Uden beregning

Mandag-torsdag: kl. 8.00-16.00

Fredag: kl. 8.00-15.00

DEKRA Bilsyn Herning

Hvidelvej 12

7400 Herning